Pråmen

Ã…husSwedenRestaurang
Information
 • Gamla Skeppsbron 2
  296 31 Åhus
 • 0708-300 240
 • Juni – Augusti:
  Måndag – Torsdag: 11-00
  Fredag – Lördag: 11-01
  Söndag: 11-00

  Övriga året - se i texten

Pråmen

Stängt för säsongen. Öppnar igen till påsk 2018

Pråmen är en flytande restaurang som ligger i vattnet i Åhus hamn. Vi har öppet under den varma halvan av året, från påsk till mitten på september, med generösa öppettider.

Vi erbjuder ett brett sortiment med lunch, a la carte och glassbar. Maten är av hög kvalitet och menyn erbjuder något för alla, från de minsta till de äldsta. Vi lägger mycket tid och kärlek på vår mat och tycker att det är viktigt med bra råvaror och god kunskap om vad vi serverar och hur vi tillagar vår mat.

Vi serverar lyxiga mackor, som räkmacka med handskalade räkor och sillmacka med nystekt sill. Vi har också goda kakor och bakelser till kaffet. Här kan du enkelt njuta av en fikapaus!

Med Åhus största glassbar måste du prova vår glass! Med över 30 glassmaker att välja på kan det vara svårt att bestämma sig. Kanske blir det enklare genom att välja bland våra goda och roliga menyer för såväl barn som vuxna. Det finns också milkshakes, mjukglass och sorbeter och massor av goda toppingalternativ. Vi har även glutenfria strutar, laktosfri glass och sockerfri glass.

Så här ser det ut hos oss; vi har en stor uppvärmd uteservering och en inglasad servering, för alla våren och sommarens dagar. Vädret är inget hinder hos oss! På Pråmen kan du enkelt sitta i lugn och ro och se båtarna glida förbi och människor vandra längs hamnpromenaden. Pråmen är en familjeägd restaurang och vi arbetar hårt för att få våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Vi erbjuder en helhetsupplevelse med maten i fokus!

Öppettider ca

Juni – Augusti:
Måndag – Torsdag: 11-00
Fredag – Lördag: 11-01
Söndag: 11-00

Stängningstiden kan variera beroende på datum och veckodag och dessa öppettider gäller främst juli till mitten på augusti, innan och efter stänger vi något tidigare men har öppet alla dagar och alltid med start kl elva.