Restaurang HB

handelsbaren
Information

Restaurang HB

Välkommen till Handelsbaren 2.0.Vi kallar det helt enkelt HB. Restaurang HB. Hos oss är mat & dryck det viktigaste som finns! Vi serverar SLOW COOKED BBQ. Det är spännande smaker av vedgrillad och lättrökt som sedan fått bakats färdigt i ung på väldigt låg temperatur, och väldigt lång tid. Detta gör att smakerna & saftigheten behålls, samtidigt som maträtten blir underbart mör.

På sommaren i en kyldisk framme vid baren kan du alla välja och vraka bland våra förrätter & desserter. Här varierar vi oss lite från tid till tid, så här är det inte säkert att du hittar samma rätter hela sommaren. Vintertid hittar du alla rätterna i vår “Off Season Meny”.

Till detta serverar vi väl utvalda viner, med en betoning på lite kraftigare från bl.a. Sydamerika, men även ett par riktiga stjärnskott från gamla världen.

Om du hellre dricker öl har vi ett brett utbud av svensk öl i olika varianter. Vintertid kan du hitta riktigt spännade varianter av julöl här. I vår bar som på sommaren både är utomhus & inomhus, ville vi ha riktigt goda drinkar, och riktigt bra bartenders. Så därför har vi det.

Sedan 15 år har det varje sommar serverats sushi på tisdagarna här. Den kommer vi att fortsätta med! Vi har helt enkelt gjort en skärgårdskrog här i Åhus hamn precis som vi själva skulle vilja hitta. Fylld av god mat, härliga drycker & fantastiska människor. Inget konstigt alls…

Välkommen till andra sidan!
Stina Persson, Fredrik Wellander och Stampe Fredholm

 

Handelsbarens sommaraktviviteter: 

13, 14,  20, 21 juli spelar Patriks Combo

-DJ och barhäng varje fredag och lördag.


Följ Restaurang HB på Facebook, Twitter och Instagram.