Rökeriet

rokeriet
Information

Rökeriet

Rökeriet är en trevlig restaurang belägen mellan Åhus och Yngsjö, precis in till Helge Å. Öppet året runt!

Här kan ni njuta utav god mat och dryck, antingen i vår restaurang eller på vår stora uteservering. Vi erbjuder allt ifrån varmrökt lax till hemgjord schnitzel, här finns någonting för alla.

Varje söndag mellan v 36 – v 46 kommer vi att servera en riklig brunchbuffé mellan 10.00 – 13.00.
Under utvalda söndagar kommer vi att ha Ingemar Torstensson som kommer att spela jazzmusik under brunchen – 6/9, 4/10 och 1/11.

Vi har även vår poulära festvåning svanen, en snipa som vi kör från hamnen i Åhus ut till oss på Rökeriet. Njut av en ål och räksnitt med en svalkande dryck. Även på svanen har vi fullständiga rättigheter.

I vår butik kan du bland annat handla varmrökt lax, makrill, färskfryst fisk , charkprodukter ifrån degeberga slakteri eller varför inte lite isländskt godis?

I vår festlokal Näckrosen ordnar vi allt ifrån bröllop till konferenser eller begravningsbjudningar. I näckrosen erbjuder vi inte med några speciella paket utan vi väljer att utforma dagen precis efter dina personliga önskemål.

På rökeriet vill vi att alla ska trivas och vi gör allt för att våra gäster ska få en så trevlig upplevelse som möjligt.

Ring gärna till oss för mer information eller för att boka bord!

Välkomna!