Åhus Guldsmedja

guldis-sv-65917121
Information
  • Köpmannagatan 25
    296 31 Åhus
  • 044-243468
  • Mån-fre 9:30-18:00
    (stängt måndagar från och med januari)
    Lör 9:30-14:00

Åhus Guldsmedja

Mitt i Åhus hittar ni våran butik och smedja. Vi har funnits på Köpmannagatan sedan 1979, så med våra 35 år i byn så tillhör vi gamlingarna med många år i branschen. Hos oss hittar ni det mesta inom guld och silver.

I butiken har vi har ett stort sortiment av smycken för alla tillfällen. Dop, konfirmation, student, förlovning, vigsel, fest som vardag vi hjälper dig finna det du söker oavsett om det är en gåva eller något till dig själv. Våra smycken kommer från svenska och danska leverantörer. Vi är lite extra stolta över våran lokala leverantör av barnsmycken,  Himmel och Hav, som har fina färgglada silversmycken till barn, många designade av lokala förmågor.

Men allra stoltast är vi givetvis över det som vi gör själva. Sven har arbetat som guldsmed i snart 50 år, ett hantverk som han älskar. Han hjälper dig gärna med ideer och förslag till nyproduktion, omarbetningar och reperationer av dina guldsmycken. Dottern Camilla designar och tillverkar smycken i silver, hennes “”Åhus ängel”” har blivet en favorit runt mångas hals.

Välkommen in med dina ideer och önskemål så ska vi göra vårt yttersta för att förverkliga dom!

Sven, Eva och Camilla Holmquist

smedja1smedja 6smedja2smedja3smedja5smedja6smedja7