Bo på golfklubben!

Julen närmar sig och många planerar besök från familj och vänner.

Vi kommer även i år att ha våra lodger öppna för uthyrning under jullovet. Det kommer dessutom att vara möjligt att hyra endast lodgen (utan paket) 13 okt – 24 mars till specialpriser om man använder rabattkoden nedan.

 

”Lilla lodgen” 
Lodgen är 30 kvm och är optimal för 2 personer, men det finns plats för 4 pers. 1 sovloft med dubbelsäng samt en 160 cm bred bäddsoffa i vardagsrummet. Badrum med dusch och toalett. Mikrovågsugn och litet kylskåp samt TV med inbyggd Chromecast. Lakan, handdukar och slutstädning ingår.

Pris 2000 kr/natt (ord. Pris 3995 kr/natt)

 

”Stora lodgen” 
Lodgen är 40 kvm är optimal för 4 personer, men det finns plats för max 6 pers. 1 separat sovrum med dubbelsäng på markplan, 1 sovloft med dubbelsäng samt 1 bäddsoffa (160 cm) i vardagsrummet. Badrum med dusch och toalett. Mikrovågsugn och litet kylskåp samt TV med inbyggd Chromecast. Lakan, handdukar och slutstädning ingår.

Pris 2900 kr/natt (ord. Pris 4995 kr/natt)

Frukostpåse från Klosterbageriet går att beställa med leverans till dörren (undantag för Juldagen). Bokas i samband med lodgen och kostar 95 kr/pers.

Det går även bra att boka till padel på Åhus Padelcourt om man så önskar. Pris per tim varierar mellan 160-280 kr och bokas i appen Playtomic eller i samband med bokning av lodge.

Är du golfare, så kommer West Course vara öppen hela vintern. Bollränna och slagmatta gäller. Greenfee betalar man på plats genom swish om receptionen är stängd.

Laddstolpar till el-bil finns i direkt anslutning till lodgerna på gaveln till Åhus Padelcourt.

 För att boka mailar du lodge@kristianstadsgk.com

Fotograf Jacob Sjöman
Fotograf Jacob Sjöman
Fotograf Jacob Sjöman