Höstrusk? Boka Taxi01

Ibland är det skönt att slippa köra. Boka en Taxi01 istället. Vi tar dig tryggt och säkert till din destination och ser till att du och ditt sällskap kommer hem säkert när det är dags.

Vi är ett seriöst taxiföretag med trettio års erfarenhet som alltid levererar taxitjänster med äkta engagemang. Vi hittar överallt i våra trakter och tar dig alltid fram i tid. Vare sig det är en tur till frissan, skjuts hem från en glad kväll på krogen, eller en airport shuttle till Malmö, Ronneby eller Köpenhamns flygplats. Våra chaufförer är alltid glada och ser till att alla kunder får personlig service, trevligt bemötande och en behaglig, säker resa. Välkommen att boka din resa hos oss. Vill du ha framförhållning går det bra att boka några dagar innan. Är det spontana resor, bara ring så kommer vi. Dygnet runt, hela året. Välkommen ombord!
Gör en bokningsförfrågan på vår webbplats.

VIll du boka taxi till lördag kväll? Eller skjuts tll tåget en tidig morgon? Fyll vi vår bokningsförfrågan så hör av vi av oss. Det är enkelt och tar bara någon minut. Bara gå till vår hemsida, klicka på knappen under.