Bark and run

Välkommen till Kristianstads häftigaste lopp!

K9 Biathlon
Utmaning och samarbete i kombination med fysisk aktivitet tillsammans med sin fyrbenta vän – så beskrivs ett K9 Biathlon lopp. En tävlingsform som är på stark frammarsch där förare springer tillsammans med sin hund i lina och tar sig an alla möjliga slags hinder längs vägen.

Detta är något för alla! Både för publik och deltagare, allt från tävlingsintresserade löpare till promenadglada motionärer och natur- och vandringsälskare lockas till detta evenemang.

ALLA FÅR ANMÄLA SIG, INGET MEDLEMSKAP KRÄVS!

Om loppet
Välj mellan 3,5 km eller 7 km. Start – och målgång för Bark and run kommer att vara i Kristianstads centralt belägna Tivolipark. Herrar och damer springer samma sträcka men kommer att ha separata prisutdelningar. Det finns även chans att anmäla sig i duo-klass om man vill springa två förare och en eller två hundar. På söndagen går ett kortare lopp för juniorer mellan 12-15 år.

En startplats kostar 350 kr

För att anmälan ska vara giltig ska betalningen vara arrangören tillhanda inom 24 timmar. Den som anmäler sig förbinder sig att läsa och följa loppets regler som du kan läsa här http://www.barkandrun.se/regler

Foto: Joakim Persson, JPfoto.se