Livemusik på Rökeriet – mellan Åhus och Yngsjö

Varje torsdag under sommaren har vi musiker hos oss för att förgylla kvällen ytterligare. Sommarkvällar med mat, dryck och musik på Rökeriet är sedan länge en tradition i Åhus och bör absolut upplevas minst en gång för att det på riktigt ska kännas som sommar.

Vår trogna pianist som varit med och spelat hos oss i princip sedan tiderna begynnelse. Vi har sett honom på flera scener runt om i Kristianstad, däribland på Kristianstads Teater som kapellmästare för en hel drös musikaler, på Södra kasern tillsammans med Emil under krogshowerna Ages of Rock och inte minst i Vä-Skepparslövs församling där han till vardags arbetar som kantor.

Denna kväll kommer vi även att få besök av en solist, men vi kommer inte att presentera vem denne är – det får helt enkelt bli en överraskning för oss alla.


Musiken börjar ca kl. 19.00 och slutar ungefär 22.00. Restaurangen öppnar kl. 17.30 så det finns gott om tid att äta före musiken startar, men även under om man önskar så.

Vi kommer att servera vår á la carte meny denna kväll. Tänk på att menyn uppdateras löpande så kolla gärna några dagar före evenemanget för att säkert se rätt meny. Du hittar våra menyer under fliken restaurang ->

Boka gärna bord här -> eller per telefon 044-24 91 21 eller e-post till info@rokeriet.se