Digitalt Businessmöte på Handelsbanken och diskussion kring företagskulturer

Välkommen på Businessmöte! Vi ställer inte in! Vi ställer om! Detta är nytt för oss men vi kommer att göra allt i vår makt för att skapa ett energifyllt och givande möte. Hoppas vi ses!

Onsdagen den 27 januari 2021
Plats: Digitalt Teams möte (Är du ovan? Ingen fara, läs längre ner hur det funkar. Busenkelt!)

07.50-08.05 Inloggning
Mingel. Inloggningstid och småprat. Var och en förser sig med frukost. Logga gärna in lite innan vi startar mötet så att du vet att allt funkar som det ska.

08.05 – ca 09.15
Agenda
– Presentation av närvarande, görs av Louice utifrån anmälningslistan
– Digital rundtur på Handelsbanken där vi får ta del av deras arbete och där Rebecca berättar om Handelsbankens lokala arbete och hur viktigt det är för dem att finnas med fysiskt kontor i Åhus.
– Rebecca svarar på frågor

– Åhus Sweden – Louice Bodin
– Del 5 – Chef- och ledarskap med Ylva Schnorrenberger, INSE Organisations- & ledningsutveckling

Företagskultur – panelsamtal
Varför är det som det är? Kan jag ändra mitt företags företagskultur? Spelar företagskulturen någon roll egentligen?


KORTUTBILDNINGAR I LEDARSKAP

En del i serien med kortutbildningar för våra Businessmöten, ett litet skrap på ytan inom olika områden. Många av oss har gått chef- och ledarskapsutbildningar men kan alltid fylla på lite med både nya och gamla kunskaper. Vi kanske glömmer bort vad vi ibland redan vet. I utbildningsserien som nu introduceras på Åhus Businessmöten får vi påminnelser, ögonöppnare, verktyg och kanske en och annan aha-upplevelse. Dessutom vill du kanske boka in något mer fördjupat för din verksamhet tillsammans med vår utbildare Ylva. ylva@inse.one


Nätverket i Åhus Business välkomnar till nätverksträff hos någon av våra Partners eller Business medlemmar.

Anmälan senast 8 mars kl 12.00 i formulär. Du bjuds därefter in via kalender till ett Teamsmöte som du ansluter till när det är dags för mötet genom att klicka på ”Anslut” i kalenderbokningen.
När mötet börjar kommer jag att stänga av allas mikrofoner. Om du vill säga något så räck upp handen och sätt på din mikrofon innan du börjar prata. Du kan även skriva i chatten om du har några frågor som du vill ha besvarade. Självklart vill vi att så många som möjligt är med på mötet med kameran på så att vi kan se varandra.

Adress: Teams-möte 😊
Kontakta oss på (+46)0709 49 00 83 eller louice.bodin@ahussweden.se vid frågor

Nätverket i Åhus Business välkomnar sina partners och businessmedlemmar till nätverksträff. Våra företagsmedlemmar och föreningar har möjlighet att vara gäst på ett Åhus Business nätverksmöte om året utan kostnad.

Vi följer FHM’s rekommendationer för möten och sammankomster.
*Obligatorisk

Kommande möten 2021
25 maj kl 08
14 sep kl 08
19 oktober kl 08
23 november kl 08