Åhus Business. Åhusvången, Kommunicera med färger med mera

07.30-08.00
Ankomst, mingel, kaffe och macka.

08.05 – ca 09.30
AGENDA
———————————————————————————————-
Presentation av närvarande
———————————————————————————————-
Åhus Sweden – Louice Bodin
Vad är på gång i Åhus.
———————————————————————————————-
Folkuniversitet (Lovisa Gentz) berättar kort om möjligheten för att bidra med anställning samtidigt som man skapar integration. En viktig möjlighet för utlandsfödda kvinnor att få chansen att komma ut i arbetslivet.
———————————————————————————————-
ÅHUSvången – Henrik Bergqvist berättar om Åhus nya stadsdel.
Personligt, unikt, vackert. Och nära till allt. I den första etappen av Åhusvången, belägen i södra Åhus, förverkligas 17 högkvalitativa bostäder – stilrent skiftande i form och färg. Det toppmoderna hussystemet består av både enplanshus och 1 3/4-planshus. Från Åhusvångens vindlande gathus och gränder tittar du ut över intilliggande ängar mellan tallkronor och grönska.

OBS! Se längst ner för möjlighet till visning av område och husen.

  
———————————————————————————————-
Del 7 – Chef- och ledarskap med Ylva Schnorrenberger, INSE Organisations- & ledningsutveckling

KOMMUNICERA MED FÄRGER
Visst har en del av oss stött på människor som vi absolut inte förstår, eller som inte förstår oss. Vem har rätt och vem har fel? Eller har båda fel, eller rätt? Utan att gräva alltför djupt kommer Ylva Schnorrenberger, i vanlig ordning ta sig an ett spännande ämne och förhoppningsvis skicka med lite roliga och nyttiga tankar. Den här gången pratar hon om hur vi med hjälp av färger kan både förstå andra och oss själva lite bättre.

Har du frågor du vill lyfta i ämnet är du välkommen att skicka in dem till ylva@inse.one. Du kommer också att kunna ställa frågor på mötet.
———————————————————————————————-
Normalt sett brukar vi ha rundvandring hos värdföretag efter mötet. ÅhusVången har en del säkerhetsföreskrifter under byggtiden. Du ges därför möjlighet till rundvandring och visning av område med möjlighet att även gå in och titta i några av husen måndagen den 11 oktober.

Åhusvången har glädjen att bjuda in till en rundvandring på Åhusvången måndagen den 11 oktober. Då kommer det även ges möjlighet att kika in i något av husen. Pga att det är en byggarbetsplats med stränga säkerhetsföreskrifter så måste de dela upp er i mindre grupper och därför ber de er komma max 2 personer/sällskap. Anmälan i länken nedan.
https://www.maklarhuset.se/objekt/visningar/494887

———————————————————————————————-

Varmt välkomna!

Har du några frågor så mejla oss på info@ahussweden.se eller ring 0709-490083