Digitalt Businessmöte på Åhus Seaside

Välkommen på Businessmöte! Vi ställer inte in! Vi ställer om! Detta är nytt för oss men vi kommer att göra allt i vår makt för att skapa ett energifyllt och givande möte. Hoppas vi ses!

Onsdagen den 27 januari 2021
Plats: Digitalt Teams möte (Är du ovan? Ingen fara, läs längre ner hur det funkar. Busenkelt!)

07.50-08.05 Inloggning
Mingel. Inloggningstid och småprat. Var och en förser sig med frukost. Logga gärna in lite innan vi startar mötet så att du vet att allt funkar som det ska.

08.05 – ca 09.00
Agenda enligt nedan
– Digital rundtur på Åhus Seaside. Ett nytt hotellprojekt på stranden. Staffan Andersson berättar om bygget,
framtiden och sin syn på Åhus.

– Staffan svarar på frågor
– Presentation av närvarande, görs av Louice utifrån anmälningslistan
– Åhus Sweden – Louice Bodin
– Del 4 – Chef- och ledarskap med Ylva Schnorrenberger, iNSE Organisations- & ledningsutveckling AB

HÄRSKARTEKNIKER – panelsamtal
Känner du någon som gör dig jäkligt obekväm? Finns det kanske den där personen som gör dig tyst, rädd, vaksam eller liknande utan att du förstår varför? Det kan handla om någon form av härskarteknik.
Har du frågor kring detta är du välkommen att komma in med dem innan via undertecknad. Du kommer också att kunna ställa frågor på mötet men då i chatten.
REFLEKTION
Vi gör ett kort nerslag i nuläget kopplat till det gångna året och hur det har påverkat oss i det omedelbara men framförallt nu, när det gått så lång tid. Hur mår vi? Vad kan vi göra?

Varmt välkomna!

Anmälan senast 25 januari i detta formulär. Du bjuds därefter in via kalender till ett Teamsmöte som du ansluter till när det är dags för mötet genom att klicka på ”Anslut” i kalenderbokningen.
När mötet börjar kommer jag att stänga av allas mikrofoner. Om du vill säga något så räck upp handen och sätt på din mikrofon innan du börjar prata. Du kan även skriva i chatten om du har några frågor som du vill ha besvarade. Självklart vill vi att så många som möjligt är med på mötet med kameran på så att vi kan se varandra.

Adress: Teams-möte 😊
Kontakta oss på (+46)0709 49 00 83 eller louice.bodin@ahussweden.se vid frågor

Nätverket i Åhus Business välkomnar sina partners och businessmedlemmar till nätverksträff. Våra företagsmedlemmar och föreningar har möjlighet att vara gäst på ett Åhus Business nätverksmöte om året utan kostnad.

Vi följer FHM’s rekommendationer för möten och sammankomster.
*Obligatorisk