Jazz & Gäst Some Band och En Stor Gammeldansk – konsert med Steen Hansen

“En Stor Gammeldansk” – konsert med Steen Hansen (DK), trombon och Some band 29 okt 2021 kl 19.30 på Aoseum, Vallgatan 16, Åhus. Boka på info@aoseum.se eller 0709 – 45 03 99.

Hurra! Vi är vaccinerade och pandemin viker hoppas vi. Kulturen återuppväcks, lokalerna tänds upp, arrangörerna gnuggar händerna och de kvarvarande kulturutövarna börjar hoppas på överlevnad. Publiken då? Har den vant sig vid att vara svältfödd eller kommer den att ta igen de missade tillfällena att berika sig med givande kulturupplevelser? Vi i Some Band funderade på hur vi skulle kunna möta en förväntad konkurrens med trängsel på en länge stängd och nu plötsligt återöppnad kulturscen. Vissa arrangörer vädrar nya jaktmarker och många förväntansfulla musiker vill visa upp sig. Räcker publiken till för allt? Vad gör vi då?

Vi presenterar förstås vårt väl beprövade och uppskattade Jazz & Gästkoncept precis som vanligt! Vi spelar vår klassiska moderna mainstreamjazz så bra vi kan, kryddar den musikaliska anrättningen med en intressant gästsolist och bjuder in publiken till en mysig afton med mingel bland vänner, därtill god mat och dryck. Bättre kan det inte bli! Höstens sista Jazz & Gästkonsert presenterar en verkligt stor och i vårt västra grannland välkänd jazzmusiker som därtill är en gemytlig dansk underhållare. Give him a big hand – Steen Hansen!

Välkomna!