Månadsträff Havsvinden nov Blommor inför Advent

Helene Karlsson Pattara berättar och inspirerar oss om blommor inför Advent. Helene är florist och du känner kanske igen henne från olika reportage i Kristianstadsbladet. Helene driver sin egen butik Blondflores i Bromölla.

På sin hemsida skriver Helene: ”Jag älskar natur och växter och den påverkan dessa har på oss människor, både visuellt och känslomässigt. Min resa som florist har gett mig oändlig glädje och möten med en massa fantastiska människor.

Jag startade Blondflores i Sydney, Australien, där jag arbetade upp min verksamhet under 16 år. Under denna tid fick jag chans att genomföra en mängd fantastiska uppdrag. Stora såväl som små. Så småningom blev det dags att flytta hem till Sverige igen och ta tillvara de möjligheter detta innebär. Årstidernas växlingar är kanske största skillnaden.”

Källa: www.blondflores.se

Havsvindens olika aktiviteter är endast för medlemmar. Vill du bli medlem ansök via vår hemsida https://www.spfseniorerna.se/distrikt/skanedistriktet/foreningslista/spf-seniorerna-havsvinden-ahus/

Havsvinden är en lokal förening tillhörande SPF Seniorerna. Havsvinden har idag knappt 900 medlemmar.

SPF Seniorerna har idag närmare en kvarts miljon medlemmar i 26 distrikt och cirka 750 föreningar runt om i landet.

Underhållning inkl kaffe 60 kr/person samt köp av lotter på månadsträffarna betalas med sedlar (ej mynt) alternativt Swish 123 212 46 18. För att det inte ska bildas kö vid entrén är vi tacksamma om Swish gjorts i förväg och telefonen visas upp med betalningen synlig på skärmen alternativt att betalning sker med sedlar. Till våra månadsträffar behövs ingen föranmälan.