SLOW DOWN Beachvolleyfestival – Åhus 2022

Välkommen till Evenemangsstranden! Vi kommer att spela beachvolleyboll i olika kategorier och  det kommer även finnas möjlighet till träningsgrupper i beachvolleyboll. Möt Sveriges elit inom beachbvolleyboll och mycket mycket mer. Klicka in på vår hemsida (länk längst ner) för anmälan och mer info. 

 

 

4-MANNA TURNERING

En underhållande och fartfylld spelform där beachvolleyboll möter inomhusvolleybollen. 4 spelare på plan per lag, max 6 personer i laget med fria byten. Vi tävlar i 3 olika klasser: Elit (herr/dam), Open Mixed och Undgom Mixed.

KING / QUEEN

Eliten och Breddspelare tävlar både med och mot varandra i spelformen “King”! I grupper om 4 spelare spelar alla-med-alla i korta matcher till 15poäng. Poängen är individuella och de 2 spelarna med flest pinnar efter 3 spelade matcher tar sig vidare till nästa omgång. På prispallen står slutligen 1 King och 1 Queen!

SBT – 5

Sveriges högsta rankinggrundade tävling går av stapeln på fredag med final lördag-eftermiddag! Här utlovas underhållning av högsta beachvolleyboll-klass!

JUNIORTURNERING

U18/Juniorturnering med tjej/kill klass på fredagen.

MINIORTURNERING

Miniorturnering för de allra yngsta på onsdagen, anmälan sker på plats!

GENERATIONS MIXED TURNERING

Årets Nyhet!
Tävla tillsammans med någon inom familjen mot andra familjelag. Ända regeln är att ni i laget på något vis är släkt, och är från olika generationer. Turneringen är uppdelad i 3 nivåer: A, B och C