Tomtenisseparad

Tomtenisseparad under Åhus julsöndag – alla medverkande får gärna klä sig i julskrud!

Bild från 2021


Kom alla barn och häng med på tomtenisseparad! Under Åhus julsöndag den 4 december blir det en gemensam tomtenisseparad med både barn och hundar. Alla som går med får gärna klä sig i julskrud, såväl tvåbenta som fyrbenta!

Alla barn som vill följa med i paraden är varmt välkomna att komma till lekplatsen i hamnen och gå med i hundtåget som går med sikte på Anders Håkansgården, och självklart går det bra att fylla på paraden längs vägen även om man inte varit med från start. Maskotarna Rudde och KonFetti går också med i tomtenisseparaden.

Samling vid lekplatsen i hamnen för alla hundar kl 13 och för alla barn kl 13.10, och i ledning av Patrik Haak går promenaden via Köpmannagatan och Åhus Torg vidare till Anders Håkansgården där tomten finnas på plats och delar ut julklappar till alla utklädda barn som gått med i paraden.

Alla är välkomna att följa med i paraden! Ta med din julhund i vanligt koppel (ej flexi), gott godis, hundbajspåsar och ett juligt humör och bidra till att sprida mysig julstämning med denna gemensamma promenad.

Överraskning till mest kreativa hundekipage och tomtenisse utlovas!

Ingen föranmälan krävs, ta med din “tomtehund” i vanligt koppel (ej flexi), hundpåsar och ett juligt humör för en mysig promenad tillsammans.

Har du en valp?
Då kan du gå med en stund tills valpen blir trött och avvika när det passar er.