Yoga för män

Yoga för män är perfekt för dig som vill börja med yoga för att öka din rörlighet och bygga styrka. Den passar också dig som hållit på ett tag och vill utveckla din yoga och få igång en regelbunden praktik.

Under 5 tisdagskvällar går vi igenom grunderna i yogan samtidigt som vi yogar tillsammans. Varje tillfälle kommer att utgå från samma pass för att underlätta inlärningen och utgöra en grund för de som vill skapa sin egen praktik. Varje tillfälle kommer ha ett tema där vi bryter ned en sekvens för att få en fördjupad förståelse för hur de olika yoga positionerna ska utföras.

Du behöver inga förkunskaper och vi tillhandahåller yogamattor och alla hjälpmedel som behövs. Det enda som behövs är din vilja att lära dig och att utmana dig själv men också respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Björn Åsbrink som håller kursen kom i kontakt med yogan för 15 år sedan och yogan är idag en central del av Björns liv. Björns klasser är dynamiska och styrkebaserade men ger också utrymme för att landa i dig själv för att skapa en ökad avslappning, närvaro och medvetenhet.

Att tänka på

Du behöver inte vara vig

Du behöver inga förkunskaper

Du behöver ingen yogamatta

Du behöver mjuka och sköna kläder att yoga i, vanliga träningskläder fungerar utmärkt

Du kommer vara barfota under klassen.

Praktiska detaljer

Kurstillfällena är följande tisdagar 11/2, 25/2, 3/3, 10/3, 24/3 och tiden kommer vara mellan 19:00 – 20:15. Kom gärna ca 10 min innan passet börjar så ni hinner landa på mattan innan vi börjar. Kom dock inte tidigare än 18:45 eftersom det pågår ett annat pass innan, Vi kommer att hålla till på Strandvillan i Åhus som ligger på Kolonivägen 62. Kostnaden kommer vara 600 Kr för alla 5 tillfällena. Man kan även betala 150 kr per gång i mån av plats. Anmälan sker genom att skicka ett mail till bjorn@businessinspiration.se med namn, mail och telefonnummer. Anmälan bekräftas i samband med att man swishar betalningen. Antalet platser är begränsat till 10. Har du några frågor eller behöver mer information så är ni välkomna att kontakta Björn på 0707-287474 alternativt skicka ett mail.