Amis Munkar

Amis munkar finns på torget i sommar. Kom förbi och köp en nybakad, fräsch och delikat munk! Vi har sockermunkar, chokladdoppade munkar och munkar med olika glasyrer. Smakerna kan variera något men blåbär, jordgubbe och viol brukar finnas i sortimentet liksom munkar med karamellströssel. Vi kan även erbjuda kylda läskedrycker och saft.

Ami som driver verksamheten har över 25 års erfarenhet av att baka munkar så hon vet hur man får till detta bakverk på bästa sätt. Vi använder mjöl och olja av god kvalitet. Till skillnad från många andra munkförsäljare så bakar vi kontinuerligt under dagen. Våra munkar är därför nybakade och fräscha under hela den tid vi har öppet.

Munkarna görs med en i Sverige unik, minst 50 år gammal gasoldriven maskin. Kom förbi torget och se med egna ögon en munkmästare i full färd med att baka munkar. Passa också på att pröva en färsk munk eller två och varför inte köpa med dig några hem till senare!

Munkar är godast färska men går att frysa. Tina dem och kör dem en kort stund i en mikrovågsugn så får de tillbaka mycket av sin fräschör igen.

 

.