Apoteksgruppen Åhus

Välkommen till Apoteksgruppen Åhus!

Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Åhus är din lokala hälsopartner för ökat välbefinnande.
Vår ambition är att du som kund ska känna trygghet med oss som arbetar i apoteket.
Vår kompetens, erfarenhet och kunskap är till för dig, för att du på ett säkert och personligt sätt ska få den allra bästa servicen.

Coronaviruset

Coronaviruset (covid-19) är en infektionssjukdom som liknar influensa. De flesta som drabbas blir lindrigt sjuka. För mer information hänvisar vi i första hand till Folkhälsomyndighetens hemsida. Har du frågor kan du ringa informationsnr 113 13. Om du besökt ett land där sjukdomen sprids och du har symtom ska du ringa 1177. Har du varit i kontakt med en person som är smittad av viruset och du känner symtom ska du också kontakta 1177.

Läs mer om Coronaviruset

 

Hjälp oss att hjälpa dig!

För att vi ska kunna ge dig vår bästa service vill vi gärna att du ringer och förbeställer dina läkemedel eller handelsvaror om du tillhör en riskgrupp och har fått rådet att inte vistas inne på apoteket. Då har en farmaceut möjlighet att ge dig rådgivning per telefon och vi kan färdigställa dina varor och lämna till dig utanför apoteket. Vi tar i första hand emot kortbetalning som betalningsalternativ och i andra hand betalning med Swish. Ring gärna på förmiddagen.

Våra Tjänster:

Tillsammans med vårdgivaren Vaccina erbjuder vi dig att smidigt och lätt kunna boka dig för antikroppstest Covid-19. Vi erbjuder också trygg vaccination för dig att kunna vaccinera dig snabbt och enkelt mot influensa och lunginflammation på plats hos oss. . Snabb och enkel tidsbokning så du slipper köa.
Följ länkarna för mer information och bokning:

Snabb receptförnyelse i mobilen!

Behöver du förnya dina recept? Via vår samarbetspartner Doktor24 kan du enkelt och snabbt chatta med en läkare och få dina recept förnyade direkt i mobilen på plats hos oss!

Vi erbjuder löpande klubbfavoriter till mycket förmånliga priser – för såväl gamla som nya medlemmar! Håll utkik efter dina personliga favoriter.