Apoteksgruppen Åhus

Apoteksgrupen är medlemmar och stöttar det lokala näringslivet men har inte möjlighet att lösa in ÅhusSweden presentkort. 
Välkommen till Apoteksgruppen Åhus!

Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Åhus är din lokala hälsopartner för ökat välbefinnande.
Vår ambition är att du som kund ska känna trygghet med oss som arbetar i apoteket.
Vår kompetens, erfarenhet och kunskap är till för dig, för att du på ett säkert och personligt sätt ska få den allra bästa servicen.

För att vi ska kunna ge dig vår bästa service vill vi gärna att du ringer och förbeställer dina läkemedel eller handelsvaror om du tillhör en riskgrupp och har fått rådet att inte vistas inne på apoteket. Då har en farmaceut möjlighet att ge dig rådgivning per telefon och vi kan färdigställa dina varor och lämna till dig utanför apoteket. Vi tar i första hand emot kortbetalning som betalningsalternativ och i andra hand betalning med Swish. Ring gärna på förmiddagen.

Vi erbjuder löpande klubbfavoriter till mycket förmånliga priser – för såväl gamla som nya medlemmar! Håll utkik efter dina personliga favoriter.