Bistro Åhus

Välkommen till Restaurang Bistro

Vi är tillbaka där Bistro en gång i tiden startade!

Här på Bistro i Åhus pågår en naturlig historia:

Vi är är en restaurang som verkligen gillar naturliga ingredienser och gärna närproducerat som givetvis går igen i vår meny. Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Med vällagad mat och med råvaror som präglas av de fyra elementen, från hav och kust, till inland och skog välkomnar vi dig.

Restaurang Bistro har funnits i Åhus sedan 90-talet, vi var strandsatta vid havet men nu har vi hitta en trygg plats som är mer naturligt men ändå inte långt från havet. Jag heter Simon Moldovan och har varit med och jobbat med Bistro sedan slutet av 90-talet. Jag var restaurangansvarig på gamla Hotell Åhus Strand och på Restaurang Bistro. Sedan 15 år tillbaka är jag ägare av Restaurang Bistro. Det är med glädje vi är tillbaka på den plats där allt startade 1992, dvs nära Täppetstranden.


Rätt miljö, god mat och trevligt sällskap! Är tre viktiga ingredienser för en lyckad fest!
De två första två ingredienserna får du om din vistelse anordnas här hos oss!
Sällskapet litar vi på att du trollar fram själv!

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar spännande menyer med bra smaker från lokala producenter.

Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.


Strandpromenaden

Vår restaurang ligger vackert beläget vid havet, promenera längs den härliga strandpromenaden och njut av vackra stranden och östra kustens vågor.