Detta är Handelsbaren.

VI LAGAR ALLT FRÅN GRUNDEN.
MED KOMPROMISSLÖS KÄRLEK.
Vi har en underbar utsikt. Fina tapeter. Snygga möbler. Bra musik. Men vi sätter alltid matens kvalitet i det främsta rummet.
Den gemensamma nämnaren för allt som serveras från vårt kök är att det är tillagat från grunden. Varje rätt, varje dag.
Alltid med kärlek.
Alltid av bra råvaror.
Alltid svenskt kött och svensk fågel.
Vi köper enbart våra varor från utvalda leverantörer som delar våra ambitioner. Gärna lokalt. Alla färska örter kommer från egen odling. Mycket av köttet kommer från Stinas familjegård i Ripa. Vår Skagenröra gör vi själva med färska räkor, och våra hamburgare görs för hand på nymald kalvfärs.
På sommarens meny hittar du flera trevliga hamburgare, en varsamt hängmörad ryggbiff, en somrig lättstekt spätta, samt en fisk & skaldjursgryta som får fiskare från västkusten att gråta av lycka. Såklart tillsammans med utvalda viner, läckra smårätter, svala drinkar, underbart espressokaffe och några riktigt, riktigt ljuva desserter. Välkommen till bords.

HANDELSBAREN ÄGS IDAG AV TRE GLADA VÄNNER.Restaurang HB ägs av tre glada och goda vänner; Stampe, Stina och Fredrik. Alla med en passion för god mat och det ljuva sommarlivet på Äspet.

Stampe byggde och startade Handelsbaren den regniga sommaren 1998. Efter nästan tjugo sommarlov på bryggan iförd sin luggslitna Fristads-kavaj, har han nu valt att stå tillbaka och spenderar de flesta av sina vakna timmar på sin älskade gård Hallingstorp. Han fungerar som bollplank med alla sina år i branschen.

Stina gjorde karriär på den västindiska krogscenen i början på seklet. Hon återvände till Åhus 2013 och började som kökschef på HB. Först denna sommar känner hon att hon har satt sin prägel på köket till hundra procent.

År 2013 kom också Fredrik till Handelsbaren. När han inte springer med drinkar på trädäcket jobbar han som pilot på British Airways. Fredrik är den borne hovmästaren som älskar högt tempo, och att se till att gästerna har det bra och får en upplevelse utöver det vanliga. Come fly with us.

Nu äger de tre vännerna det legendariska stället tillsammans. Tillsammans med sin fantastiska personal är de Handelsbaren.
Välkommen hit, ät något riktigt gott och njut av den svenska sommaren med oss.

ÄKTA SOMMARLOVSKÄNSLA VARJE DAG! HELA DEN SKÖNA SOMMAREN.

Restaurang HB eller Handelsbaren som det också kallas har öppet varje kväll på sommaren, samt fredagar och lördagar mellan påsk och jul. Då eldar vi i brasan och har det mysigt.
Men nu kan du njuta av ett äkta sommarliv. God mat,
partyfeeling och magiska kvällar i hamnen. Båtar som guppar, fladdrande segel, ljumma kvällar och glada människor; både stora och små.
Du kan åka hit med vår egen båt som tar dig över till Äspetön som går under sommarsäsongen. Eller ta dig en skön promenad i den magiska, svenska sommarkvällen.