Move 360°
Att våga följa sina drömmar och prova sina vingar är något jag verkligen försöker leva efter. Drömmen att starta en egen studio i lite mindre och personligare format har vuxit sig allt starkare i mig de senaste åren. Jag vill skapa en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter jag allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. På Move 360° hjälper vi dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla!

Den 26/4 slår vi upp portarna till den 215 kvm “stora” lilla anläggningen på Sandvaktaregatan i Åhus. Med mig har jag instruktörerna Mikael Kjellberg (min sambo) och Heidi Winqvist båda är verkligen toppen. Lisa Wagermark (h i bild) är medicinsk fotvårdare  och hyr ett rum hos mig vilket jag är väldigt glad för.

Vision
”Att på ett personligt sätt inspirera och hjälpa människor att uppnå den bästa versionen av sig själv.”

Hållbar Hälsa
På Move 360 är Hållbar Hälsa en röd tråd genom hela verksamheten. Varje månad genomsyras av ett fokusområde och varje fokus är en byggsten på vägen mot en hållbar livsstil. Som medlem hos oss får du hela 12 olika FOKUS under ett år vilket ger dig en mängd olika verktyg att använda och kunskap att ta med dig. Väljer du paketet Move Fokus ingår ett pass/vecka exklusivt för Fokusmedlemmar, under detta passet fördjupar vi oss i månadens fokus.

Pulsbaserad träning
För att du ska kunna följa din träning och utveckling har du hos oss möjlighet att träna pulsbaserat på alla våra klasser och på PT-träningen. När det kommer till träning finns det inget bättre sätt att lyfta energin och få människors hjärta att slå lite extra än genom lite vänlig tävling. Klassammanfattningen efter avslutad klass är ett informativt verktyg för instruktören att kunna guida medlemmar till framgång. Systemet vi har är från Polar. Du kan låna eller köpa pulsband/sensorer av oss om du inte redan har.

Så här går det till
Vi fungerar väldigt olika när det gäller träning, därför är det viktigt att vi hittar det som passar bäst för just dig. Oavsett vilket av paketen(se flikarna till höger) du väljer så utgår vi alltid ifrån Startpaketet “Move Intro”. Detta för att jag vill säkerhetsställa din träning så mycket som möjligt innan du börjar hos oss men också för att du ska kunna följa resultatet av det du investera i din hälsa. Första träffen tar ca 45 min och ligger till grund för din fortsatta träning. Det ingår även en uppföljning på ca 30 min.

♥ Personligt bemötande ♥ Grundlig analys ♥ Engagemang ♥ Varierad träning ♥ Hållbar hälsa ♥ Energi ♥ Glädje ♥ Gemenskap ♥ Utvärdering ♥ Resultat ♥