Privab

Privab bildades år 2000 och består av privata grossister i samverkan. Privab säljer varor till servicehandel och dagligvaruhandel samt utvecklar och äger koncepten GottMix och MyWay. Privab är en av branschens snabbast växande aktörer med en omsättning på över 1 miljard sek och närmare 250 medarbetare.

Vi uppfattas av både kunder och leverantörer som flexibla, okomplicerade med hög servicegrad och ett personligt bemötande. Vårt mål är att öka tillgängligheten av konfektyr, snacks, drycker och upplevas som den enda grossist en kiosk, service-videobutik, förening, rikstäckande kedja eller dagligvarubutik behöver när det gäller sin försäljning av just dessa på den Svenska marknaden. Vi är specialister inom konfektyr, snacks och drycker men erbjuder självklart även ett bredare sortiment än så med tobak, färskvaror, kolonial, glass med mera.

Våra kunder inom servicehandeln består bland annat av kunder som inte är kedjeanslutna likväl som rikstäckande kedjor såsom SF Bio, Dollarstore, Svenska Fotbollsförbundet, Compass, Scandinavian Service Partner, Park & Resorts, Filmkedjan med flera. Inom dagligvaruhandeln levererar vi till butiker tillhörande Ica, Coop, Bergendahls samt fria butiker från norr till söder. Hos Privab är alla kunder välkomna oavsett eventuell kedjetillhörighet.

Som kund hos oss kommer du alltid att ha en nära kontakt med en av våra 7 st grossister över hela landet. Vi hjälper dig med allt ifrån bra priser till sortiment, branschen största kampanjutbud genom vår kampanjtidning Aktuellt varannan vecka, placering i butik och hur du ökar din försäljning samt lönsamhet. Kontakta din lokala Privab grossist för mer information. Är du leverantör och intresserad av att hitta en samarbetspartner som har egen rikstäckande säljkår som kan sälja volymer så kontakta oss. Att köpa och sälja varor tycker vi är det roligaste som finns, hör av dig till oss för en bra affär!

Bara det bästa är gott nog!

Vi har ett stort utbud och kan tillgodose dig med alla de kända varumärkena inom konfektyr, snacks, drycker men även tobak, färskvaror och kolonialvaror.