Retro Gym

Välkommen till Retro Gym och Seasidehallen

Åhus Retro Gym startade sin verksamhet under hösten 2011 och riktar sig till vardagsmotionären lika väl som till elitidrottaren som vill på ett effektivt sätt träna upp sin kropp med ett funktionellt tänkande i centrum.

På anläggningen finns träningsmaskiner som kompletterar er träning tillsammans med otaligt många redskap för att på ett effektivt sätt göra er kropp starkare, smidigare, snabbare, uthålligare och mer mångsidig. Vi specialiserar oss genom att inte specialisera oss på enskilda träningsmetoder. För att lyckas har vi plockat från det bästa, vi arbetar med grundläggande gymnastikövningar, rörlighet- och smidighetsövningar, friidrottsmoment, rehabträning, brottningsfys, löpning, strongman- styrkelyft- och kraftsportsmoment. Åhus Retro Gym strävar efter en så mångsidig styrka så möjligt. Vi kommer inte bli den bästa 100 meterslöparen eller den bäste höjdhopparen eller den bästa häcklöparen utan vi strävar efter att bli den bästa 10-kamparen. Mångsidighet i fokus.

Ett stenkast från stranden och under de vackra tallarna bakom Åhus Seasides reception hittar du SEASIDEHALLEN. Välkommen att möta de olika aktörerna som finns på plats i hallen och som erbjuder genom sina specialiteter, utbildningar och kunskap, det du behöver för din hälsa, din träning och ditt välbefinnande.

SEASIDE HALLEN är totalt nyrenoverad och nyutrustad och du kan träna allt från funktionell träning, hot yoga, flow & yin klasser och rehabilitering. Målet är att erbjuda en mångsidig träning och återhämtning med rörelse och välbefinnande i fokus.

Är du vardagsmotionären, elitidrottare eller helt enkelt vill må bra, röra på dig och få en aktiv vistelse, finns de redo för dig eller ditt företag.

IMG_8961-2