Mitt i hjärtat av Åhus ligger denna lilla yogastudio med själ och hjärta på ovanvåningen av Åhus Finest som är ett café, restaurang, inredning och klädesbutik samt populär mötesplats för många i Åhus.

Du kan komma till denna studio och vara helt ny utövare. Du kan också komma och ha många års erfarenhet. Stommen i undervisningen kommer från Ashtanga yogans metod. Ann lär ut den så som hon har lärt sig den i Mysore i Indien. Ann har nu arbetat med yoga på heltid i 18 år och är en av få auktoriserade Ashtanga Yogalärare i Sverige. Nu är vi flera personer på studion som är upplärda yogaledare av Ann!

Yogan passar alla. Det finns inga krav på perfektion eller prestation. Tanken är att du ska känna att detta är en oas där du kan få möjlighet att ladda dina batterier. Det finns olika typer av klasser och kurser. Då Ann har så lång erfarenhet av att möta utövare på yogamattan, kan du känna dig trygg med att välja klass eller kurs utifrån när du har möjlighet att träna först och främst. Det finns dessutom möjlighet att boka privatlektioner för yoga med egen guide och få personliga instruktioner. Det ska kännas lätt att komma hit. Vi har yogamattor och lite yogakläder till försäljning. Vi lånar även ut yogamattor om man inte har skaffat sig sin egen.

Studion har regelbundet workshops med kända profiler inom hälsa och yoga. Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt.

Vi har löpande grundkurser i Ashtanga Yoga hela året!

Nybörjare på yoga?

Ashtanga Yoga anses vara den mest fysiska och utmanande av alla yogaformer och ger styrka, kondition och flexibilitet. Ett bra sätt att börja är en grundkurs. Då får du stöd av oss lärare att hitta positioner som passar just din kropp. Du kan också ta en kortare helgkurs för att prova på. När du sedan känner dig lite varm i kläderna kan du gå en fortsättningskurs eller gå på våra klasser. Vill du ha en stunds avslappning och bli mjuk och smidig, då ska du välja våra klasser i Yinyoga.

Oavsett vart du befinner dig i livet och hälsomässigt så kan yogan hjälpa dig att må bättre. Särskilt om du vill öka möjligheterna till att fortsätta med andra sporter så länge som möjligt. Ingen är för grön, för stel eller för gammal för att börja sin yogaresa redan idag. Hos oss är du i goda händer.

Varmt välkommen till Åhus Finest Yoga!

ASHTANGA YOGA / YIN YOGA / REHAB YOGA / WORKSHOPS / AYURVEDA