Det väletablerade krögar-paret Anders & Hasse driver restaurangen och brinner för att servera dig det bästa. Träffas och umgås, delge dina många minnen och erfara nya!
Precis ovanför stranddynorna ligger Yngsjö Havsbad, en pärla med anor från tidigt 30-tal.
Vecka 33
Måndag: Mjukbakad kalv, friterad potatis, timjanssky, sensommarprimörer
Tisdag: Grillad kycklingfilé, persiljeris, currysås, rostad paprika
Onsdag: Pasta Bolognese
Torsdag: Sydfransk fiskgryta, fänkål, morot, saffran
Fredag: Nattbakad pingvinklubba, syrad rödkål, rödvinssky, rostad potatis
Lördag: Stekt kummelfilé, chorizo- och tomatrelish, råstekt potatis, haricots verts
Söndag: Wallenbergare, potatispuré med västerbottensost, rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör
Veckans fisk: Panerad rödspättafilé, kokt färskpotatis, fänkålssallad, örtsås, gröna ärtor
Vecka 34
Vi håller stängt måndag och lör-sön.
Tisdag: Stekt fläsk, kokt färskpotatis, löksås, rårörda lingon, persiljesallad
Onsdag: Nattbakad fläskkarré, rostad potatis, grillad majs, coleslaw, picklad lök
Torsdag: Wallenbergare, potatispuré, brynt smör, gröna ärtor, sötade lingon
Fredag: Pappardelle, grillad kyckling, svampsås, rostade solroskärnor, parmesan
Veckans fisk; Stekt torsk, ratatouille, rostad potatis, semitorkade oliver, krispig dragon