Furuboda


Föreningen Furuboda 

Övernatta i en fantastisk miljö med gĂ„ngavstĂ„nd till havet! NĂ€r du vĂ€ljer att bo pĂ„ Furuboda folkhögskola i Yngsjö bidrar du till vĂ„r viktiga verksamhet.

I höst och vinter har ni möjlighet att hyra nÄgra av vÄra fina stugor. Under sommarhalvÄret har vi möjlighet att erbjuda mer övernattning dÄ i stugor samt internatrum, som under lÀsÄret anvÀnds av folkhögskolans deltagare.

Vad passar dig?

Stuga upp till 4 – 6 personer: 
Hyr en stuga med tvÄ sovrum, ett med vÄningssÀng, ett med tvÄ separata sÀngar. Det finns en dusch/toalett med tvÀttmaskin samt ett kombinerat kök/vardagsrum med tillhörande uteplats. Ni tar med egna lakan och handdukar och tar hand om slutstÀdningen med stÀdmaterialet som finns pÄ plats.

Dubbelrum 
Rum med 2 separata sÀngar, egen dusch/toalett, frukostbuffé.

Enkelrum 
Rum för 1 person. Egen dusch/toalett, frukostbuffé.

VÀlkommen att höra av dig till info@furuboda.se eller till 044-781 46 00

Bli medlem i Föreningen Furuboda! Vi Àr en ideell förening som startade sin verksamhet 1960 och har ca 2000 medlemmar.

VĂ„r verksamhet Ă€r inriktad pĂ„ den enskilda individens utveckling och inkludering i samhĂ€llet. Vi Ă€r en idĂ©buren organisation med siktet instĂ€llt pĂ„ att nĂ„ vĂ„r vision: “Ansvarstagande och sjĂ€lvstĂ€ndiga mĂ€nniskor med full delaktighet i ett öppet och tillgĂ€ngligt samhĂ€lle.”

Som icke vinstdrivande organisation har vi ett annat perspektiv Àn företag och myndigheter. Vi gör ingenting för att skapa vinst eller för att vi mÄste. Vi gör det för att det behövs och för att vi har engagemang, kompetens och erfarenhet att bidra med.

Ge en gÄva till Furuboda

Föreningen Furuboda fĂ„r betydande bidrag frĂ„n stat, kommuner och landsting. ÄndĂ„ rĂ€cker de inte till för att fylla de stora behov som finns.

Du kan ge gÄvor till specifika ÀndamÄl inom Furubodas verksamhet. Ange dÄ ÀndamÄl nÀr du ger din gÄva. Annars gÄr gÄvan till det omrÄde dÀr det bÀst behövs, till exempel:

  • att ge enskilda deltagare möjlighet att delta i kurser och lĂ€ger dĂ„ samhĂ€llsstödet inte Ă€r tillrĂ€ckligt;
  • att vidareutveckla verksamheten av tekniska hjĂ€lpmedel, byggnadsanpassningar, fritids- och föreningsaktiviteter;
  • att bidra till forskning och utveckling inom omrĂ„dena folkbildning, tillgĂ€nglighet, funktionsnedsĂ€ttning;
  • att möjliggöra vĂ„rt arbete med opinionsbildning

Hur ger jag?

GÄvor betalas in pÄ plusgiro 900594-3, bankgiro 900-5943 eller swisha din gÄva till 900 59 43. Ange att det Àr en gÄva till Föreningen Furuboda.

GÄvorna gÄr oavkortat till Föreningen Furuboda oavsett hur stort beloppet Àn Àr.

90-konto

Föreningen Furuboda har 90-konto och granskas av Svensk insamlingskontroll.