;)

Bli medlem i Platsorganisationen

Åhus utveckling angĂ„r oss!
Som medlem i Platsorganisation Åhus ingĂ„r du i ett nĂ€tverk av ca 180 företag och föreningar. VĂ„ra medlemmar ligger i framkant och vill genom samverkan skapa ett attraktivt Åhus, Ă„ret runt. I Platsorganisation Åhus jobbar vi ocksĂ„ aktivt med att skapa bra förutsĂ€ttningar för de verksamma i ÅhusomrĂ„det. Vi satsar mycket pĂ„ gemensamma aktiviteter eftersom det ger större effekt att delta i ett större sammanhang och bidrar till att bygga lĂ„ngsiktiga och hĂ„llbara samarbeten.

Utveckling
Ca 180 företag och föreningar i Åhus tar genom sitt engagemang i Platsorganisation Åhus aktivt ansvar för ortens utveckling. Vi arbetar aktivt tillsammans med mĂ„lsĂ€ttningen att skapa en positiv utveckling i Åhus bĂ„de vad gĂ€ller turism- och boendefrĂ„gor.

Samordning
HĂ€r finns kunskap, verktyg och möjligheter till att fĂ„ hjĂ€lp i mĂ„nga olika frĂ„gor som rör Åhus. Vi vidareutvecklar olika former av samverkan men skapar ocksĂ„ nya samarbeten och projekt, som alla bidrar till att stĂ€rka Åhus som ort och ge nya affĂ€rsmöjligheter till dig som företagare.

Marknadsföring
Platsorganisation Åhus initierar och genomför varje Ă„r en mĂ€ngd olika marknadsaktiviteter. Vi jobbar aktivt med att stĂ€rka varumĂ€rket Åhus och mĂ„let Ă€r att öka attraktionskraften och kĂ€nnedomen om Åhus. Vi samarbetar bĂ„de med Kristianstads kommun och Tourism i SkĂ„ne för att effektivt nĂ„ ut pĂ„ vĂ„ra marknader. Det handlar om annonsering, broschyrer, utskick och aktivt arbete pĂ„ webben.

Som medlemsföretag fÄr du bland annat:

  • Delta i medlemsaktiviteter sĂ„som kick-off, utbildning, nĂ€tverkstrĂ€ffar etc
  • Löpande information om vad som Ă€r pĂ„ gĂ„ng i Åhus via e-post
  • Delta i marknadsaktiviteter (kan t ex vara gemensam annonsering)
  • Egen hemsida pĂ„ www.ahussweden.se
  • Möjlighet att vara med och pĂ„verka olika Åhus-frĂ„gor, som berör dig som företagare

VĂ€lkommen som medlem i Platsorganisation Åhus!
För mer info, kontakta vÄr verksamhetsledare, 070-949 00 83 eller mejla pÄ info@ahussweden.se