Kaxiga barn

Välkommen till Kaxiga barn i Åhus.

Hos oss finner du en massa roliga saker till barn och baby. Tuffa och trendiga barn- & babykläder med bra kvalité.  Fina leksaker med rolig design i trä, tyg och metall. Pedagogiska leksaker som stimulerar barnens kreativitet ochroliga inredningsdetaljer för barnrummet. Du finner också accessoarer till barn och tillbehör för baby. Annorlunda och fina presenter till nyfödda, dop och kalas. Vill du ha något speciellt i presentväg så gör vi även blöjtårtor till babyshower och dop.

 

Barnkläder hos Kaxiga barn i Åhus

BARNKLÄDER

Vi handplockar våra tuffa, trendiga & färgglada barnkläder i st 86 – 152 med omsorg. Barnkläder med bra kvalité frånr Minymo, Nameit, Lil Atelier, Grunt, LMTD.

 

 

 

Babykläder hos Kaxiga barn i Åhus
BABYKLÄDER

Vi handplockar våra babykläder med bra kvalité i st 50-80 med omsorg. Vi har även små ekologiska babykläder till prematurbarn,  prematurkläder till för tidigt födda barn. Våra  ekologiska babykläder kommer från bl.a Minymo, Nameit,  Fixoni och Pippi.

 

 

Träleksaker från Kaxiga barn
LEKSAKER

Vi har även roliga och hållbara leksaker i trä, tyg och metall från kända märken. Leksaker som är pedagogiska och som stimulerar ditt barns utveckling.
Vi handplockar alla våra leksaker med omsorg från bl.a Done by deer, Jabadabado, Maileg, Bukowski, Konges slöjd, Liewood och Jellycat.

 

 

Done by Deer hos Kaxiga barn
ÖVRIGT SORTIMENT

I vårt övriga sortiment finner du massor av roliga blandade saker som matservis, solglasögon, ryggsäckar, snuttisar, nallar, babyskor, accessoarer & inredningsdetaljer till barnrummet och mycket annat. Ni finner även fina presenter till nyfödda, dop, födelsedag & namngivning.

 

 

 

Kaxiga barns blöjtårtorKaxiga barns blöjtårtor

BLÖJTÅRTOR

Söker du något speciellt i presentväg! så tillverkar vi personliga blöjtårtor på beställning efter tycke och smak. En blöjtårta kan du ge bort i present till babyshower, nyfödd och som doppresent. En rolig och annorlunda present.