Välkommen till vår barnbutik, Kaxiga barn i Åhus.
Hos oss finner du en massa roliga saker till barn och baby, som bl.a tuffa, färgglada och annorlunda barn- och babykläder från nya spännande märken som inte alla andra har, från Europa. Du finner även ekologiska prematurkläder till för tidigt födda barn. Vi har också fina leksaker med rolig design i trä, tyg och metall. Pedagogiska leksaker som stimulerar barnens kreativitet och roliga inredningsdetaljer för barnrummet. Du finner också accessoarer till barn och tillbehör för baby. Annorlunda och fina presenter till nyfödda, dop och kalas. Vill du ha något speciellt i presentväg så gör vi även blöjtårtor till babyshower och dop.


I VÅR BUTIK HITTAR DU ALLTID

BARNKLÄDER

Vi har trendiga & färgglada barnkläder i st 80 – 164. Tuffa handplockade barnkläder som inte alla andra har, från Europa. Några av vår klädmärken är Minymo, Small rags, Kokonoko, EnFant, Maximo & Pippi.

Barnkläder hos Kaxiga barn i Åhus

 

BABYKLÄDER
Söta och färgglada babykläder  i st 50-74 som inte alla andra har, från nya spännande märken i Europa. Du finner även söta små ekologiska prematurkläder från bl.a Fixoni, Pippi och Minymo i st. 38-50 till förr tidigt födda barn.

Babykläder hos Kaxiga barn i Åhus

 

LEKSAKER
Vi har roliga och hållbara leksaker i trä, tyg och metall från kända märken som bl.a Done by deer, Kids Concept & Jabadabado. Bra leksaker som är pedagogiska och som stimulerar ditt barns utveckling.

Träleksaker från Kaxiga barn

 

ÖVRIGT SORTIMENT
Matservis, solglasögon, ryggsäckar, snuttisar, nallar, babyskor, accessoarer & inredningsdetaljer till barnrummet och mycket annat. Ni finner även fina presenter till dop, födelsedag & namngivning. Vi gör även blöjtårtor på beställning till babyshower.

Done by Deer hos Kaxiga barn