Silverkanten

Omtanke, vÀrme och humor

 

Hej dÀr, kÀnner du, eller kanske nÄgon i din nÀrhet, att livet Àr ensamt?

Genom skrÀddarsydda och individanpassade upplevelser, stora som smÄ, motverkar Silverkanten ofrivillig ensamhet för personer i behov. Vi vÄgar faktiskt pÄstÄ att Silverkanten i vardagen ökar meningen med livet, förlÀnger hÀlsan och lÄter dig Leva Upp.

För oss Àr relationen och förtroendet absolut viktigast och vi har hjÀrtat pÄ rÀtta stÀllet.

Vi strÀvar inte efter en stor vinst i vÄr verksamhet utan Àr genuint intresserade av att göra livet lite bÀttre för vÄra kunder. Vi tror pÄ medmÀnsklighet och att livsglÀdjen oftast finns i de smÄ vardagliga bestyren som mÄnga av oss tar för givet. Att kunna dela en stund av gemenskap över en kopp kaffe, ett korsord, besök pÄ stan eller i naturen.

VĂ„rt erbjudande

För oss finns det vĂ€ldigt fĂ„ hinder – men vĂ€ldigt mĂ„nga möjligheter

Ni kommer alltid att fÄ besök av samma varma person.
Första besöket Àr förutsÀttningslöst dÀr vi lÀr kÀnna varandra, givetvis kostnadsfritt, och ni bestÀmmer om mötet sker hos er eller pÄ annan plats. Trygghet och förtroende Àr viktigt för oss och ni ska alltid kÀnna er bekvÀma med att trÀffa oss.

Ni kan anlita oss en gÄng eller vÀljer ni att abonnera vÄra tjÀnster. Vi utformar en plan som passar dig. Kanske vill ni att vi trÀffas varannan vecka, en gÄng i mÄnaden eller varannan mÄnad. Ert behov och önskan avgör! (LÀs gÀrna mer hÀr om vÄra priser.)

Frukost

 

 

 

 

 

En gÄng i veckan. En gÄng i mÄnaden. Eller nÀr det passar dig.

Vi trÀffas för en frukost med samtal om allt mellan himmel och jord. Vi Àr pÄlÀsta om senaste nytt eller sÄ pratar vi om svunna tider. Eller nÄgot helt annat. Det viktiga Àr att kunna dela en stund tillsammans och ha nÄgot att se fram emot. Vi kan sjÀlvklart ocksÄ passa pÄ att fixa nÄgot ni behöver hjÀlp med nÀr vi Àr hos er.

En frukost med oss ger Silverkant i livet!

FÄ lite extra hjÀlp med handlingen

Handla tillsammans i affÀren du vÀljer, vi finns med hela vÀgen oavsett om det gÀller inhandling av mat, dryck, klÀder eller fönstershopping. En gemensam stund bland andra medmÀnniskor kan ge energi Àven om det inte leder till nÄgra inköp.

Fixarstund

Vi vet att det ibland finns smĂ„saker som aldrig riktigt blir gjorda. JodĂ„, det finns gott om dem hemma hos oss ocksĂ„. Det dĂ€r som aldrig hinns med och som med handen pĂ„ hjĂ€rtat inte Ă€r det roligaste i vĂ€rlden
 Tillsammans stĂ€dar vi undan problemet med glimten i ögat!

Rensa i kĂ€llaren, pĂ„ vinden eller gör den dĂ€r döstĂ€dningen som aldrig blir av. Vi ser till att det blir av och du Ă€r med hela tiden, Ă€ven om det Ă€r vi som utför jobbet som du vill ska bli gjort! Vi tror oss ocksĂ„ kunna lova att vi har kul pĂ„ vĂ€gen


Se till att brandvarnarna testas eller den dÀr lösa skruven fixas. Se till att kaffekokaren avkalkas, tvÀttmaskinen rengörs eller att maskrosorna tas bort. Vi gör jobbet och du berÀttar hur du vill ha det!

PÄ vÄr hemsida finns det fler exempel pÄ aktiviteter, kika gÀrna dÀr för att bilda dig en uppfattning om vÄrt erbjudande, vilka vi Àr & inte minst om vad forskningen sÀger om ensamhet och utanförskap.

Varmt vÀlkomna till oss pÄ Silverkanten.

/ Peter & Anna

Tips!

Om du vill ge tjÀnster frÄn Silverkanten i present kan rutavdraget göras av barn till de som utnyttjar tjÀnsten. Du kan alltsÄ fÄ rutavdrag för tjÀnster som utförs i dina förÀldrars hem, sÄ lÀnge det Àr du som har utgiften för tjÀnsten.