Swayzettes Hälsoliv

Swayzettes – Friskvård och livsstil går hand i hand
Swayzettes är livsstilsföretaget som ser till helheten inom hälsa. Företaget som sätter Dig i fokus, och utgår från just Dig och Din unika situation.

Genom att fokusera på kost, livsstil och stress tillsammans kan vi lägga pusslet för att Du ska må bättre och bli friskare. Jag letar efter orsak till varför Du mår som Du mår och därefter börjar vi balansera och neutralisera kroppen för att du ska kunna må bra.

Under sommarmånaderna erbjuder Swayzettes magiska SUP-paddlingar i vårt skånska Amazonas Helge Å.

Vill Du må bättre? Vill Du bli friskare? Vill Du ta ansvar för Ditt eget mående? Då har du hittat rätt!

Kostrådgivare
Jag letar orsaker och drar slutsatser och ger dig vad Du behöver i form av kostråd som verkligen gör skillnad för din hälsa och är långvarig.

Livsstilskonsult
Min filosofi är att allt hänger ihop i kroppen och att kroppens olika system påverkas av varandra. Vi måste lägga alla pusselbitarna för att du ska kunna må ditt allra bästa. Kosten är grunden, och när vi har fått den på plats så kan vi bygga vidare.

Stresscoach
Jag coachar dig genom att ge dig konkreta verktyg för att skapa större balans i ditt dagliga liv och minska stressen. Jag coachar dig att hitta vilka livsvärden och vad som är viktigt för just dig, istället för mål och prestation som är så vanligt idag i vårt samhälle.

Hälsovandring
En vandring i naturen där vi upplever Åhus fantastiska miljö med skog, hav och strand. Att vistas i naturen minskar stress, ger ett stärkt immunförsvar samt ett ökat psykiskt och fysiskt välbefinnande.

Föreläsningar, Workshops & Retreats
Vill du som företagare ge dina medarbetare en upplevelse i naturen med hälsa som fokus under en dag? Eller är ni ett gäng som vill skapa en unik dag med vännerna? Vi erbjuder föreläsningar, halvdags- eller heldagsretreat i samarbete med lokala samarbetspartners.