Veteranpoolen

Företagslösningar och flexibel bemanning

Medarbetarna gör företaget. Det håller du säkert med om. Utan dem är det svårt att bedriva en framgångsrik verksamhet. Men när du står inför semester, en arbetstopp eller snabb expansion kan det vara svårt att snabbt få tag på kvalificerade medarbetare, utan att erbjuda en heltidstjänst.

Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen. Vi hjälper dig att bemanna ditt företag och lösa många utmaningar. Hos oss får du snabbt tillgång till både erfarna och lojala medarbetare inom de flesta yrkesområden. Helt utan att ni låser upp er i ett visst antal timmar. En snabb och flexibel lösning.

Läs mer om vår flexibla lösning och boka ett kostnadsfritt möte – klicka här.

Trädgårdsarbete

Med vår hjälp behöver du inte tänka på varken gräsklippning eller att rensa ogräs. Vi håller gärna din trädgård i topptrim hela säsongen – från tidig vårvinter till sista rycket inför vintervilan.

Och när det är dags att beskära träd och klippa häcken så gör vi det också. Vi har både kunskapen och verktyget som krävs för att göra jobbet tryggt och säker. På vintern hjälper vi dig skotta snö och bekämpa halka så din fastighet är trygg och säker.

Du kan boka oss för en smidig lösning hela säsongen – eller ringa oss vid specifika behov. Valet är ditt. Klicka här för att läsa mer och få timpris efter RUT-avdrag.

Hemmaprojekt

Planerar du att göra om, renovera eller förnya din bostad eller fritidshus? Våra erfarna snickare,  målare eller tapetserare hjälper dig med både stora och små uppdrag, inne och ute.

Vi kan sätta upp nya lister, laga staketet eller bygga en ny altan. Behöver fasaden lite ny färg och kärlek eller funderar du på att måla om i sovrummet eller sätta upp en ny tapet.

Du kan också anlita våra behöriga elektriker, rörmokare och murare. Hos oss hittar du ett helt team av yrkesproffs och handymans till ditt projekt.

Läs mer och få timpris efter ROT-avdrag  – klicka här.

Städhjälp

Vi kan konsten att få ditt hem skinande rent – och hjälper dig gärna se till att det håller sig så. Bokar du återkommande städhjälp får du alltid samma person. Det brukar kännas extra tryggt att veta vem som jobbar i ditt hem.

Vill du ha en enklare städning en gång i veckan – eller hjälp med en lite mer rejäl städning en gång i månaden? Du bestämmer! Vi utför även fönsterputsning, storstädning och flyttstädning – och kör till återvinningsstationen så du slipper tänka på det.

Städhjälp omfattas av möjligheten till RUT-avdrag.

Läs mer och ta reda på vad det kostar – klicka här.

Är jobbonär grejen för dig?

Under de senaste åren har vi sett en tydligt ökande trend – fler pensionärer vill fortsätta att jobba. Men varför är det så. Vill man inte bara ta det lugnt efter ett långt arbetsliv? Nej, många mår faktiskt bättre av att dra ner på tempot i stället för att bryta tvärt.

Som jobbonär kan du äta kakan och ha den kvar – få det bästa av två världar. Eftersom du väljer själv hur mycket du vill jobba så finns det alltid gott om tid till både fritidsintressen och att ta det lugnt.

Samtidigt som du får ett mer aktivt och socialt liv kan du även styra vilken inkomst du vill ha för att finansiera både fritidsintressen och resor eller för att behålla din levnadsstandard. Är detta grejen för dig? Ta första steget och fyll i en enkel spontanansökan, inget krångligt CV. Få svar på dina frågor inom en vecka.

Läs mer på vår jobbsida och fyll i en spontanansökan – klicka här.