Wellness Studio

TRÄNING SOM PASSAR DIG

Den bästa träningen är den som blir av! 

Välkommen till en komplett träningsanläggning, utrustad med allt du behöver för att nå dina personliga mål.

Vårt mål är att ständigt utvecklas, att följa goda trender och tillgodogöra våra medlemmars önskemål. Vi är en klubb där alla kan mötas, träna och må bra tillsammans i en inspirerande miljö. För vi vet att med inspirerande träning kommer också god hälsa. Nyss lanserades det unika träningskonceptet BIOCIRCUIT™ .

BLI MEDLEM

Ta första steget med oss!

Vi har flexibla medlemskap både när det gäller innehåll och avtalslängder (från 1 mån). Med våra Platinamedlemskap har du tillgång till alla våra anläggningar men vill du bara vara Silvermedlem på någon av våra mindre anläggningar så går det utmärkt. Vi erbjuder anpassade medlemskap för studenter och seniorer.

JUST NU –PERSONLIG TRÄNARE (PT) PÅ KÖPET!
Bli medlem nu få två tillfällen med en PT (WellnessGo) på köpet. Detta till ett värde av ca1200kr. Kom och prata träning och hälsa med oss och bli motiverad till att ta nästa steg. Du får se och uppleva våra fina lokaler och självklart få en presentation av vårt breda utbud av träning och övriga tjänster. Inget köptvång alls! Så, vad väntar du på? Ta nu steget och klicka på bilden nedan och fyll i formuläret i länken så kontaktar vi dig snarast.