;)

Presentkort

Nu kan du köpa ett lokalt presentkort som gĂ€ller pĂ„ mer Ă€n 130 företag och föreningar i Åhus.

Du kan köpa dina presentkort i förbutikerna pÄ

 

Det har lĂ€nge efterfrĂ„gats ett presentkort för den lokala handeln i Åhus men kostnaderna för att ha automater dĂ€r man köper kort har varit för hög eller sĂ„ har man ansett att administrationen kostat för mycket.

I dessa Corona har vi tagit fram ett presentkort som gĂ€ller hos alla Platsorganisation Åhus medlemmar. Flera företag har redan köpt presentkort att ge till sina kunder, anstĂ€llda eller vĂ€nner. En uppskattad gĂ„va för bĂ„de den som fĂ„r men Ă€ven vĂ„r lokala handel.

Du kan ocksÄ enkelt fylla i nedan formulÀr för att köpa dina egna presentkort. Presentkorten har ett vÀrde av 100 kr. Hela summan (utan minsta provisionsavdrag) gÄr direkt tillbaka till det företag dÀr presentkortet löses in. Genialt, eller hur?Skriv antal presentkort du önskar köpa ovan. Du fÄr ett mejl med bekrÀftelse pÄ din bestÀllning med betalningsinformation. UtlÀmning av presentkort sker sedan hos nÄgon av vÄra medlemmar enligt ert önskemÄl. Vi kan Àven skicka presentkorten rekommenderat med post. Ange nedan bÀsta leveransalternativet för dig.

Levereras till medlemsföretagLeverans till postlĂ„da inom ÅhusRekommenderad försĂ€ndelse Ă  80 krHĂ€mtas enligt ök pĂ„ Stubbagatan 2


* Obligatoriska fÀlt

 


 

Lista pĂ„ företag som tar emot ÅhusSweden presentkort i denna lĂ€nk 

Presentkortet Ă€r giltigt som betalningsmedel pĂ„ ovanstĂ„ende företag som Ă€r medlemmar i Platsorganisation Åhus. VĂ€rdet kan inte bytas ut mot kontanter och det gĂ„r inte att fĂ„ tillgodo pĂ„ ej utnyttjad valör.

Är du företagare i Åhus och vill ta emot vĂ„ra presentkort som betalning? Kontakta oss pĂ„ info@ahussweden.se eller 0709-490083