;)

Trivselgruppen

OM FÖRELÄSNINGARNA

Trivselgruppen är en samling härliga människor som träffas och umgås inför olika föreläsningar med olika ämnen. Föreläsningarna hålls alltid på ÅhusGården, Sigfridsvägen 5, Åhus. Då Trivselgruppens syfte är att trivas och må bra tillsammans uppmanar vi att man i möjligaste mån kommer och fikar före föreläsningarna.

En av utmaningarna för gruppen bakom Trivselgruppen är att hitta bra föreläsare och/eller ämnen som harmonierar med varandra och har en bra variation. Det finns ingen ekonomisk vinst i träffarna för gruppen eller ÅhusGården (alla ställer upp ideellt) men kostnader finns i samband med alla föreläsningar i form av lokal, fika, personal, present till föreläsare etc. Vi är tacksamma att ni bidrar!

FÖRELÄSNINGAR HÖSTEN 2021
14 september –

12 oktober -Bengt Olenmark, som tillhör den äldre generationen i ägarkretsen,  är informatör i det växande företaget Gårdsfisk i Tollarp. Gårdsfisk som inte har visionen att producera världens mest hållbara fisk för det gör de redan. Nu ska de bidra till uthållig och hållbar livsmedelskonsumtion, genom att ta marknadsandelar från mindre hållbara alternativ. Deras vision är hav i balans. Deras bidrag är att producera mer av världens mest hållbara fisk för att det ska finnas hållbara fiskalternativ.

9 november – Calle Jensen – ny kyrkoherde i Åhus Församling sedan våren som berättar om sig själv, om framtidshopp som tänds i mötet med de unga, om erfarenheter från tiden som häktespräst och om en kyrka i ständig förändring.

14 december –

Agenda
09.30 Kaffe och fralla står uppdukat och vi trivs.
10.00 Föreläsning
11.00 ca Avslut

Anmälan senast söndagen innan föreläsning genom enkät som du hittar i evenemanget i evenemangskalendern.  Frågor besvaras på mejl trivselgruppenahus@gmail.com. Anmälningar efter söndagen innan föreläsning måste förfrågas till trivselgruppenahus@gmail.com

Inbjudan sker genom utskick på mejl, inlägg med länk i Facebook grupp för både Trivselgruppen och på ÅhusSweden. Bindande anmälan via enkät svar. Förhinder måste meddelas på mejl.

Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Välkomna!

Trivselgruppens arbetsgrupp

Per-Olof Blomqvist, Jan Seebass, Birger Rappsjö, Kurt Göteson & Louice Bodin