don’t worry ny medlem

14 October, 2022

Vi välkomnar don’t worry som nya medlemmar i Platsorganisation Åhus.

don’t worry HJÄLPER ER ATT HITTA ERT DRÖMBOENDE I SPANIEN

Bennie Pålsson har en tid jobbat med att hjälpa och coacha de som vill köpa sitt drömboende i Spanien. Han bor med sin familj i Åhus och de har sedan några år en lägenhet i en liten by söder om Torrevieja som heter Torre de la Horadada. Han och hans familj har gått igenom hela köpprocessen med allt ifrån tanken och drömmen, till att sätta sig in i allt och köpa en lägenhet som inte ens var påbörjad.

Genom köpet av nyproduktionen har de också upplevt oron över hur allt fungerar och hur byggnationen fortskred. Bennie har läst delar av mäklarutbildningen på Högskolan Väst, bland annat fastighetsvärdering, byggnadsteknik och har ett stort intresse för fastigheter.

Är du intresserad så tveka inte att förutsättningslöst besöka en inspirationsträff. Aktuella datum hittar du i evenemangskalendern.

Läs mer på Dont worry – Åhus Sweden (ahussweden.se)

Senaste nytt

Storm och olja i Åhus

26 October, 2023

En del av oljeutsläppet från passagerarfärjan som gick på grund utanför Sölvesborg under söndagen rör sig nu mot Skånes kust i höjd med...

Läs mer

Bravissimo

18 October, 2023

Bravissimo inleder hösten med nya spännande projekt och hälsar sina nya kunder Svenska Kakel, Stoby, Visma Draftit, Solenta, Helsingborgs...

Läs mer

Dalicus ny medlem

10 October, 2023

Vi välkomnar Dalicus som ny medlem i Platsorganisation Åhus.  ...

Läs mer