don’t worry ny medlem

14 October, 2022

Vi välkomnar don’t worry som nya medlemmar i Platsorganisation Åhus.

don’t worry HJÄLPER ER ATT HITTA ERT DRÖMBOENDE I SPANIEN

Bennie Pålsson har en tid jobbat med att hjälpa och coacha de som vill köpa sitt drömboende i Spanien. Han bor med sin familj i Åhus och de har sedan några år en lägenhet i en liten by söder om Torrevieja som heter Torre de la Horadada. Han och hans familj har gått igenom hela köpprocessen med allt ifrån tanken och drömmen, till att sätta sig in i allt och köpa en lägenhet som inte ens var påbörjad.

Genom köpet av nyproduktionen har de också upplevt oron över hur allt fungerar och hur byggnationen fortskred. Bennie har läst delar av mäklarutbildningen på Högskolan Väst, bland annat fastighetsvärdering, byggnadsteknik och har ett stort intresse för fastigheter.

Är du intresserad så tveka inte att förutsättningslöst besöka en inspirationsträff. Aktuella datum hittar du i evenemangskalendern.

Läs mer på Dont worry – Åhus Sweden (ahussweden.se)

Senaste nytt

Smaka på Åhus 6 maj utsålt

24 March, 2023

I morse kl 07 släpptes biljetter till vårens upplaga av Smaka på Åhus. Inom loppet av 45 minuter såldes biljetterna slut och nu laddar krogarna...

Läs mer

Ny styrelse i Platsorganisation Åhus

23 March, 2023

Under onsdagen hölls Platsorganisation Åhus årsmöte på Åhus Gästgivaregård och där ett 40-tal medlemmar i föreningen deltog....

Läs mer

Seglarkrogen öppnar för säsongen 31 mars

23 March, 2023

Beläget i ett charmigt och rustikt båthus vid kajen i Åhus hittar du Seglarkrogen. ...

Läs mer