Smaka på Åhus – krogrunda 21 sep 2024

SMAKA PÅ ÅHUS 21 september kl 11:30 med efterfest 

Krogrunda med maximal njutning av Åhus – En heldag i Åhus!


MEDVERKANDE KROGAR
OBS! Nedan information uppdateras kontinuerligt fram till dagarna innan eventet


Klicka på bilden för att se liveframträdande med Jocke & Matte från förra höstens Smaka på Åhus


Vi  öppnar upp för ännu en upplaga av succén ”Smaka på Åhus” där flera krogar slår upp dörrarna för en symfoni i smakupplevelse. Starttid ca kl 11.30 på olika krogar.

Varför inte ta med kompisgänget, vännerna eller dina kollegor på en smakupplevelse i vår vackra by?

Upptäck Åhus med denna unika smakrunda med ca 8 smakstopp runt om i byn. Vi har samlat flera krogar som bjuder på sina specialiteter i form av olika smakportioner. På varje stopp kan man köpa till dryck (i många fall även halva glas) som krogen rekommenderar till sin smakportion. Rundan avslutas med efterfest på någon av våra krogar.

Längs med rundan finns det ingen garanti för sittplats då flera krogar har begränsat utrymme. Tänk på att mycket av evenemanget är utomhus! Kläder efter väder!

Rundan är ca 1 mil lång och du tar dig med fördel runt med cykel alternativt Taxi 01. Turen börjar på angiven plats som framgår av din bekräftelse.

Föreslagen rutt och karta presenteras på hemsidan en vecka innan evenemanget samt via e-mejl till bokare. Medverkande krogar och meny presenteras löpande innan evenemanget på  Smaka på Åhus – krogrunda hösten 2023 på vår hemsida samt i mejl till den som bokat biljetter.

Du får en bekräftelse till din mejl efter att du slutfört köp. Biljetter hämtas ut på angiven startkrog och starttid. Vi har krogrunda både 14 & 21 septmber så var noga med vilket datum du köpt biljett till. Mejl skickas till bokaren med menyer och mer allmän info under veckan inför Smaka på Åhus. Var noga med att skriv korrekt mejladress. Du får orderbekräftelse till din mejl direkt efter ditt köp. Får du inte det kontrollera din skräppost och finns mejlet inte heller där mejlar du oss på info@ahussweden.se

Efter genomförd krogrunda får du länk till utvärdering. Alla som svarar på utvärderingen kommer att erbjudas förtur på höstens Smaka på Åhus.