Åhus Fotvård

Välkommen till Åhus Fotvård

Centralt i Åhus finner ni Åhus Fotvård, en salong för avkoppling, omtanke och kunskap inom medicinsk fotvård. Lokalen är alldeles nyrenoverad, ligger markplan med parkeringsplatser precis utanför entren.

​Jag finns även i Degeberga, centralt i före detta Hemslöjdshuset. Lokalen är ljus och fin, handikappanpassad och parkeringsplats finns precis utanför lokalen. Scrolla ner och hitta behandlingarna du letar efter.

FOTVÅRD

Medicinsk fotvård med härlig fot och underbensmassage
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Nagelklippning samt slipning/polering av nagelplatta ingår. Du får hjälp med problemområden så som liktorn, vårtor, förhårdnader, hudsprickor, hud- och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med en mycket uppskattad, härlig och avkopplande fot och underbensmassage.

Medicinsk Fotvård
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Nagelklippning samt slipning/polering av nagelplatta ingår. Du får hjälp med problemområden så som liktorn, vårtor, förhårdnader, hudsprickor, hud- och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med att fötterna smörjs med en fotkräm anpassad efter dina fötters behov.

Klassisk Fotvård
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Tånaglar klipps. Nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage samt nagellackning om så önskas. Behandlingen godtas som friskvård och kan med fördel bekostas med ditt friskvårdsbidrag.

Delbehandling Medicinsk Fotvård
Om du endast behöver hjälp med ett specifikt bekymmer, så som tex en vårta, liktorn, nageltrång, hud/nagelsvamp kan du välja denna behandling. Behandlingen koncentreras till ditt specifika bekymmer. Vid behov får du tips om hur du kan fortsätta behandlingen hemma.

Fotmassage
Efter ett härligt fotbad får du en mycket behaglig, välgörande och avkopplande fot och underbensmassage med anpassad kräm eller olja.

Lackning av tånaglar / Gelcolour tånaglar
Unna dig lackade tånaglar med gelcolour som håller extra länge! Lacket härdar i olikalager under UV-lampa och får, förutom lång hållbarhet, en fin yta och lyster.

Lyxbehandling
Unna dig lite vardagslyx eller varför inte ge bort till en kär vän. Denna härliga behandling inleds med ett uppmjukande fotbad. Dina fötter peelas och får en mjukgörande, härlig inpackning med varma handdukar. Tånaglar klipps och nagelplatta och nagelband poleras. Fötter filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med en härligt skön och avkopplande fotmassage samt nagellackning om så önskas. Vill du hellre ha en längre fotmassage istället för nagellackning går det naturligtvis lika bra.

FRANSAR & BRYN

Färg, plock och skulptering av ögonbryn 

Färgning av ögonfransar  

Färg, plock och skulptering av ögonbryn samt färgning av ögonfransar  

Fransförlängning
Kontakta salongen för mer info.

​Hembesök
Kontakta salongen för mer info

Stödjande samtal
Jag är utbildad socionom och har arbetat inom yrket i 20 års tid. Jag har mångårig erfarenhet som kurator inom olika verksamheter. Välkommen att boka tid för ett stödsamtal.

​Medicinsk laser
Kontakta salongen för mer info.

Varmt välkommen till Åhus fotvård! Vad kul att du hittat hit!

Jag heter Lisa Wagermark och är utbildad fotterapeut i medicinsk fotvård. Hos mig är alla fötter välkomna. Ju mer att göra på din fot, desto roligare, tycker jag.

Att möta människor och att göra skillnad är det bästa jag vet. Jag vill att alla ska känna sig lyssnade på, sedda och bli omhändertagna på bästa sätt. Jag har arbetat som kurator i 20 års tid och älskar att ge service och möta människor utifrån de behov som
finns. Jag vill att en behandling hos mig ska upplevas lyxig, ge energi och vara något man längtar efter att få göra om.

​Till mig kommer kunder som både tycker att det är härligt att prata under en behandling men också många som bara vill ha en lugn, avkopplande stund, tyst i egna tankar eller med en härlig tidning och varm dryck.

Välkommen till en stunds njutning, jag lovar att ta hand om dig på bästa sätt.

Lisa