Åhus Missionsgård

EN KRISTEN LÄGERGÅRD, MED RUM OCH CAMPING I LUGN OCH VACKER TALLSKOG NÅGRA HUNDRA METER FRÅN HAVET.
Åhus Missionsgård är en kristen lägergård byggd 1987–89. Den är belägen 3 km söder om Åhus och 800 meter från den oöverträffade sandstranden vid Hanöbukten. På tomten finns fotbolls- och beachvolleyplan samt lekplats. Det finns även gott om strövstigar i vacker natur med tallskog och sanddyner.

Gårdens egen verksamhet bedrivs på evangelisk-luthersk grund och innehåller konfirmandläger, kristen lägerskola, ungdoms- och familjeläger, bibeldagar med mera.

På Åhus Missionsgård kan du också som företag eller privatperson, hyra rum, campa eller fira högtidsdagen, vi kan duka långbord och laga festmat till uppåt 140 personer. Här kan ni också förlägga planeringsdagar, konferenser och lägerskolor i fräscha, funktionella lokaler kombinerat med god och vällagad mat.


OM OSS
Åhus Missionsgård är en förening vars medlemmar utgörs av lokala föreningar tillhörande Evangelisk Luthersk Mission – Syd, som i sin tur samverkar med Evangelisk Luthersk Mission – Ungdom och Evangelisk Luthersk Mission.

Gården har en styrelse som delegerar till de anställda.

Åhus Missionsgård är också medlem i samarbetsorganet KGH – Kristna gårdar och hotell i Sverige, och har en alkoholfri policy.

GÅRDENS EGEN VERKSAMHET
Konfirmandläger
Kristen lägerskola
Ungdoms- och familjeläger
Bibeldagar
Hantverksdagar

UTHYRNING FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER
Konferenser
Fest
Bröllop
Hyra rum i stuga
Campa
Campingstuga
Hyra cykel
Hyra kanot