Åhus Tonics

ÅHUS TONICS BUTIK & BAR

I Åhus gästhamn har vi en butik där man kan köpa våra produkter direkt från vår lilla fabrik. Här har vi fullt sortiment, med alla våra smaker och de specialprodukter som finns för tillfället. Här hittar ni också fina presentförpackningar, specialgjorda glas för Åhus Tonics, garnityr till drinkarna och mycket mer!

Under sommaren är baren igång, då kan man sitta på uteserveringen och njuta av en drink gjord på valfri dryck från Åhus Tonics. Vi har en bred drinkmeny! Maten beställer man från restaurang Pråmen som ligger intill.

Våra produkter
TONIC / DRINKMIX
SPRTIZER / MOCTAIL

BLI DIN EGEN BARTENDER!
MED VÅRA FÄRDIGA DRYCKER BEHÖVER DU BARA TILSÄTTA ALKOHOL
OCH DU HAR EN PERFEKT OCH VÄLBALANSERAD DRINK!
Kvalitet och smak står i fokus när vi producerar och tar fram våra produkter!

Vi använder oss av färsk frukt och grönsaker och undviker onaturliga tillsatser! Det kan innebära att smaken ändras något och varje omgång är unik. Våra tonics och coctailblandningar är ofiltrerade och fulla av smak, men med lång hållbarhet.

Vi har länge gjort vår dryck i liten skala till restaurang och är nu stolta att sälja såväl direkt till kund, som till butiker och restauranger. Vi kör specialutgåvor och nyheter med jämna mellanrum och vårt sortiment är levande.

I ett litet bryggeri i Åhus producerar vi all vår dryck. Det är en småskalig produktion, som produceras efter kundernas efterfrågan. Kvalitet och smak står i fokus! Varje ny dryck tas fram med omsorg, testas och justeras, till vi är riktigt nöjda.

Vi använder färska frukter och grönsaker, för att nå det bästa resultatet och en djup fräsch smak. ​En viktig komponent är det berömda Åhusvattnet som även används i ABSOLUTs produkter. Bubblorna är små och vi har en påkostad och fin kolsyreanläggning, som ger samma fina bubblor som i champagne.

DRINKAR
ÅHUS TONICS