Åhus Tonics & Mixers

ÅHUS TONICS & MIXERS – BUTIK & BAR

2022 HAR BAREN PREMIÄR 17/6

ÖPPETTIDER
17/6 & 18/6  KL 16-23
23/6 & 25/6  KL 16-23
29/6 – 14/8  KL 16-23

I Åhus gästhamn har vi en butik där man kan köpa våra produkter direkt från vår lilla fabrik. Här har vi fullt sortiment, med alla våra smaker och de specialprodukter som finns för tillfället. Här hittar ni också fina presentförpackningar, specialgjorda glas för Åhus Tonics, garnityr till drinkarna och mycket mer!

Under sommaren är baren igång, då kan man sitta på uteserveringen och njuta av en drink gjord på valfri dryck från Åhus Tonics. Vi har en bred drinkmeny! Maten beställer man från restaurang Pråmen som ligger intill.

Våra produkter
TONIC / DRINKMIX
SPRTIZER / MOCTAIL

BLI DIN EGEN BARTENDER!
MED VÅRA FÄRDIGA DRYCKER BEHÖVER DU BARA TILSÄTTA ALKOHOL
OCH DU HAR EN PERFEKT OCH VÄLBALANSERAD DRINK!
Kvalitet och smak står i fokus när vi producerar och tar fram våra produkter!

Vi använder oss av färsk frukt och grönsaker och undviker onaturliga tillsatser! Det kan innebära att smaken ändras något och varje omgång är unik. Våra tonics och coctailblandningar är fulla av smak.

Vi har länge gjort vår dryck i liten skala till restaurang och är nu stolta att sälja såväl direkt till kund, som till butiker och restauranger. Vi kör specialutgåvor och nyheter med jämna mellanrum och vårt sortiment är levande.

En viktig komponent är det berömda Åhusvattnet som även används i ABSOLUTs produkter. Bubblorna är små och vi har en påkostad och fin kolsyreanläggning, som ger samma fina bubblor som i champagne.

 

TONICPROVNING

För den som är intresserad, håller vi även provningar. Det går bra att boka in företaget, kompisgänget eller släkten på en drinkprovning, med våra produkter. Just nu kör vi Gin & Tonic-provningar och framöver kommer det även Cocktailprovningar. Det krävs en grupp på minst 8 personer och grundpriset är 329 kr/pers, för ca 1 1/2 timmes provning. Maila oss, så berättar vi mer: tonicprovning@gmail.com

GT-provning med Åhus Tonics & Mixers
Åhus Tonics & Mixers
Åhus Tonics & Dryck AB
Åhus Tonics & Mixers