Elservice i Åhus AB 

Elfirman med de nöjda kunderna

Vi på Elservice i Åhus hjälper dig med allt inom el. Vi utför arbeten inom allt från akutjobb och belysning till smarthouse-installationer och nätverk

Elinstallation & belysning

Vi utför elinstallationer för både nybyggnationer och renoveringsprojekt. Vi kan även erbjuda service och reparation av din elanläggning.

Vi hjälper gärna dig att installera vitvaror. Vi utför dock inte reparationer av vitvaror.

Smart-House

Vill du kunna kontrollera ditt hem med din mobiltelefon? Eller slippa oron över att kaffekokaren eller spisen står på? Då kan smart-house vara något för dig.

Golvvärme

Med golvvärme får du ett varmt och skönt hem samtidigt som du sparar utrymme. Vi installerar elektrisk golvvärme både vid renovering och nybyggnation.

Vi är certifierade installatörer (certified pro) av Pentairs golvvärmeanläggningar och kan därför erbjuda er 20 års garanti på våra golvvärmeinstallationer.

Om vår elfirma i Åhus

Elservice i Åhus AB grundades 2010 av Peter Nilsson. Peter har arbetat som elektriker sedan 1995 och har med åren fått mycket erfarenhet inom hantverket.

Idag är vi 5 kompetenta medarbetare som gör allt för att erbjuda våra kunder god service och hög kvalitet. Det som är viktigast för oss är att kunden är nöjd.

Vår elfirma hjälper gärna dig som bor i Åhus med omnejd. Med omnejd menar vi utöver Åhus orter som Kristianstad, Yngsjö, Degeberga, Everöd, Vittskövle. Ripa, Horna, Rinkaby, Vä och Tollarp.