Familjefokus

VĂ€lkommen till Familjefokus,
Vi hoppas att du och din familj hittar det ni söker och att vi kan erbjuda er det stöd ni behöver.

Hos oss vill vi att ni kÀnner er trygga och vÀl omhÀndertagna. Ert bekymmer Àr vÀrt att prata om sÄ att er familj kan komma vidare och mÄ bra.

Familjefokus startades och drivs av oss,  Sara Winter och Karin Herrlander. Vi Àr bÄda socionomer med lÄng erfarenhet av socialt arbete med familjer.

Relationer Àr det vi arbetar med. Du och din familj Àr vÀlkomna till oss oavsett hur gammal du Àr, om du identifierar dig som man, kvinna eller annat.

HÀr kan du lÀsa mer om vad vi kan hjÀlpa dig med


TILL DIG SOM ARBETAR PÅ FÖRSKOLA & SKOLA
Vi mÄste prata om oron
Vi mÄste prata om oron Àr en förelÀsning som riktar sig till dig som nÄgon gÄng varit orolig för hur ett barn / ungdom har det hemma.

Vi vill skapa en diskussion i personalgruppen om vad ni kan göra för barnen och deras familjer. Vi hoppas att vi kan underlÀtta för er att pÄ ett respektfullt sÀtt prata med förÀldrarna om er oro.

FÖRÄLDRAMÖTEN
pÄ plats hos er, oss eller digitalt!
Vi hjÀlper er att ordna förÀldramöte med innehÄll som engagerar förÀldrar och bjuder in till samtal om förÀldraskap.

Vi pratar om grunden i alla relationer -tid tillsammans. Hur gör man tid tillsammans i vardagen? Behöver barnen gÄ till badhus eller lekland efter en lÄng dag pÄ förskolan och orkar du som förÀlder verkligen det? Eller rÀcker det med att lÀgga puzzel en stund innan maten? Hur fÄr vi barnen att lÀgga sig i tid och varför tjatar de sÄ in i vassen?

LÀs mer om vad vi erbjuder förskolor och skolor  hÀr


 

ARBETSGIVARE
Förebygg frÄnvaro genom samtal

För de flesta bjuder livet pÄ motstÄnd nÄgon gÄng. NÀr det hÀnder kan det vara svÄrt att hantera bÄde familjeliv och arbetsliv samtidigt.  De arbetsgivare vi trÀffar Àr mÄna om att behÄlla sin personal och vill att de ska trivas och mÄ bra.  LÀs mer om vad vi kan erbjuda dig din personal hÀr