Åhus Resort Hotell & Spa

VÄLKOMNA

Har ni speciella önskemål om morgon eller kvällssol, Er bästa vän hunden. Ring direkt till oss, då bokningssystemet väljer slumpvis. 044243600

Hotell
Alla våra hotellvillor har tre sovrum och 1 allrum, dubbla våtutrymme, pentry med kyl o frys, uteplats med grill.  Ni får en svit till priset av ett hotellrum!! 

Weekend
Ni har varsitt dubbelrum med också ett enkelrum som snarkfri zon. Varje dubbelrum har sin toalett/dusch. Soffgrupp, pentry, kyl o frys och egen grillplats, då är vänner som bäst.

Semesterboende
Hyr en villa för ert semesterboende antingen det gäller för ett par dagar eller hel vecka. Åhus har väldigt mycket att erbjuda och inte minst en bra utgångspunkt för utflykter. Läs gärna mer om saker att göra under er semester i Skåne här.

Bo över generationsgränserna
När ni i alla åldrar skall träffas, kanske för att fira en födelsedag,  bröllop då skall ni boka hotellvillor. Tänk den härliga stunden när mor o far föräldrar kan bo och umgås  med sina barn o barnbarn i samma villa.

Konferensboende
Ett av Sveriges bästa konferensboende. Gemenskap men ändå med privat afär.

Jobboende
Tänk så skönt att få en hel villa när ni är hemifrån och jobbar under hela veckan. Där ni kan laga enkel mat,  eller ha med er i frysen och koka kaffe när ni vill. Frukost serveras om ni så önskar. Hör av er direkt till oss, så  kan vi diskutera en bra lösning.

Sport-gruppboende
Antingen det gäller golf, outdoor, motocross ,handboll. Vi är aktiva idrottsmän, så vi vet vad ni vill ha antingen ni är vuxna eller ungdomar.  Sportlunch/middag för idrottsfolk kan vi erbjuda.

Nya festlokalen
Nya  Strandpaviljongen erbjuder er en festlokal för bröllop, släktträff eller företagsevent.