Lekextra

VĂ€lkommen till LEKEXTRA Åhus
Leksaker, spel, pussel och massa annat kul. SÄ vÀlkomna in i en mysig, glad och spÀnnande butik. Vi brinner för att hitta det du söker i lekens vÀrld.

LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara ditt första val nÀr det kommer till leksaker. Vi strÀvar efter att ha ett brett sortiment med varumÀrken som mÄnga kunder kan kÀnna igen sig av och som skiljer sig gentemot vÄra konkurrenter. VÄr önskan Àr att du som kund ska kÀnna dig trygg samt att vi tillsammans med vÄra kollegor, har möjlighet att samarbeta för att vÀlja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker. NÀr du som konsument besöker vÄra butiker vill vi att du ska fÄ en bra upplevelse, god kvalité samt bra service av vÄra medarbetare. LEKEXTRA vÀljer alltid leverantörer som stÄr för kvalité och som hjÀlper till att vÀrna om vÄr miljö och omgivning. Med ett noggrant utvalt sortiment av leksaker strÀvar vi efter att vara det sjÀlvklara valet för dig som söker leksaker.

LEKEXTRA Àr en kedja med fristÄende leksaksbutiker i Sverige, frÄn Malmö i söder till Pajala i norr. Vi samarbetar med KOZMOS och RINGO (marknadsledande leksakskedjor)  i Norge med över 230st butiker.

LEKEXTRA-katalogen ges ut 5 gÄnger per Är.  HÄll utkik efter katalogen i brevlÄdan, kom in till nÀrmaste butik och hÀmta ditt exemplar eller pÄ www.lekextra.se. I katalogen finner du roliga produkter, bra priser frÄn erkÀnda varumÀrken, samt nyheter frÄn vÀrldens alla hörn.

VĂ€lkommen in.