Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Vårt arbete handlar framför allt om dig som kund och att få göra det vi brinner mest för. Vi vet att vårt engagemang och förhandlingsvana är avgörande för en trygg bostadsaffär, såväl som att få bästa möjliga pris och att du ska känna dig nöjd när du lämnar ditt gamla boende för ditt nya. Våra kontor finns på centrala och lättillgängliga platser både i Åhus och Kristianstad, närmare bestämt vid Ica Kvantum i Åhus och på Nya Boulevarden 8 i Kristianstad.

Våra mäklare kan Åhus och Kristianstad

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Mäklarhuset är en rikstäckande kedja av 150 fristående lokala kontor över hela Sverige och delar av Spanien. Vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Oavsett om du planerar att flytta imorgon eller om tio år. Vi brukar säga att vi gör det lättare att sälja och enklare att köpa – både före, under och efteråt.

När du väl bestämt dig för något så avgörande som att köpa eller sälja bostad får det inte finnas ett tak för hur nöjd du ska kunna bli. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Så här får vi din bostad att synas bättre än andras

Vårt marknadsföringspaket tillsammans med traditionell media exponerar din bostad i stora mediekanaler. Med smart teknik får vi din bostad att synas extra mycket mot potentiella och intresserade spekulanter via ledande digitala och sociala medier. Dessutom erbjuder vi annonsering i samtliga Skåne Medias digitala kanaler och kompletterar med traditionella tidningsannonser. Alla våra bostäder matchas mot Sveriges största och mest aktiva spekulantregister. På så sätt får vi fler spekulanter till visningen.

Vi hjälper dig att hitta rätt i Åhus och Kristianstad

Vårt mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Åhus och Kristianstad idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.