Mårtensson Mäklare AB

Mårtensson Mäklare AB startade 1994 i Kristianstad med målet att bli en engagerad mäklarfirma som med kunskap & förtroende skulle förmedla bostäder med stor glädje för våra kunder.

Idag finns vårt kontor i Åhus men vårt verksamhetsområde är hela Kristianstad kommun och intilliggande kommuner, vi känner ingen begränsning. Vår långa arbetslivserfarenhet från olika branscher ger oss en unik bredd och erfarenhet när vi förmedlar och möter kunder.

Vi är fristående och oberoende men anslutna till Mäklarsamfundet vilket ger kunden trygghet och valmöjlighet att tillsammans med oss skräddarsy sin affär.

Rekommendationer från nöjda och återkommande kunder har under 25 år gett ringar på vattnet och bidragit till vårt stora kundregister, vilket gör oss starka.

Förmedling sker av allt från villa, fritidshus, bostadsrätt, tomt och gård.

Vi erbjuder kostnadsfri värdering vid intagsmöte. Det går också bra att boka personlig konsultation och rådgivning i övriga ärenden.

Med en blick i backspegeln känner vi att efter 25 år har vi kommit långt. Bra kan alltid bli bättre och vi jobbar varje dag för att bli ännu bättre i våra personliga möten samt höja våra kunskaper.

Hos oss hittar alla hem🏡

Jenz, Carina & Kent.