Mårtensson Mäklare

Välkommen till Mårtensson Mäklare, vi är en engagerad mäklarfirma som funnits sedan 1994. Vi förmedlar bostäder där livet händer och får ta plats.

Mårtensson Mäklare AB startade 1994 i Kristianstad med målet att bli en engagerad mäklarfirma som med kunskap & förtroende skulle förmedla bostäder med stor glädje för våra kunder. Idag sker förmedling av allt från villa, fritidshus, bostadsrätt, tomt och gård. Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering vid intagsmöte och det går också bra att boka personlig konsultation och rådgivning i övriga ärenden.

Idag finns vårt kontor i Åhus, men vårt verksamhetsområde är hela Kristianstad kommun och intilliggande kommuner – vi känner ingen begränsning. Vår långa arbetslivserfarenhet från olika branscher ger oss en unik bredd och erfarenhet när vi förmedlar och möter kunder. Vi är fristående och oberoende men anslutna till Mäklarsamfundet vilket ger kunden trygghet och valmöjlighet att tillsammans med oss skräddarsy sin affär.

Rekommendationer från nöjda och återkommande kunder har sedan 1994 gett ringar på vattnet och bidragit till vårt stora kundregister, vilket gör oss starka. Men bra kan alltid bli bättre och vi jobbar varje dag för att bli ännu bättre i våra personliga möten samt höja våra kunskaper.

Hos oss hittar alla hem.