Monicas Fotvård

VÄLKOMMEN TILL MONICAS FOTVÅRD

‑TA FÖRSTA STEGET MOT VÄLMÅENDE FÖTTER

Fötterna är något av det värdefullaste du har och förtjänar all omtanke de kan få. Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Har du någon gång funderat över att dina fötter ska bära dig hela livet? Då behövs omvårdnad och omtanke oavsett ålder. Vill man må bra i kroppen så är det viktigt att ta hand om sina fötter. Låt mig få ta hand om DINA fötter på bästa sätt efter DINA behov.

Vid medicinsk fotvård kan du få hjälp med olika problemområden men även rådgivning om hur du sköter om och förebygger fotproblem och håller dina fötter friska. Regelbunden fotvård kan minska framtida smärta och besvär i fötterna.

Att vårda, underhålla och sköta om sina fötter kan man göra utan att ha några direkta besvär. Du behöver inte ha problem för att komma till mig, utan kan unna dig själv en stund för avkoppling och få fötterna ompysslade. Har du svårt att ta dig till min salong erbjuder jag även hembesök.

Mitt namn är Monica Elvstrand och jag driver Monicas Fotvård sedan April 2019, då jag även blev färdig med min utbildning som diplomerad medicinsk fotterapeut. Jag brinner för mitt yrke där det bästa är alla fina möten med mina kunder. Att få hjälpa andra till välmående och bättre fothälsa känns meningsfullt och viktigt. Min förhoppning är att du ska lämna min salong nöjd, med ett leende på läpparna och början till en regelbunden fotvård.

Fotvård är inte lyx, det bara känns så…

Till mig är alla välkomna!

Hoppas vi ses!

BEHANDLINGAR

MEDICINSK FOTVÅRD 60 MIN
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Därefter behandlas problem såsom förhårdnader,liktorn, hälsprickor eller nageltrång. Vid behov även vårtor och hud-/nagelsvamp. Nagelklippning och slipning/polering av nagelplattan ingår. Avslutningsvis en lätt massage med mjukgörande fotsalva.

SPAFOTEN LYX 90 MIN
Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Tånaglar klipps och nagelplatta slipas/poleras. Fötterna filas och förhårdnader tas bort. Problem som liktorn, förhårdnader och svamp behandlas. Dina fötter peelas och får en mjukgörande inpackning. Avslutningsvis en längre avslappnande och cirkulationshöjande massage eller lackning av tånaglar om så önskas.

KLASSISK FOTVÅRD 70 MIN  (här kan du använda friskvårdsbidrag)
Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad följt av nagelklippning och puts av nagelplatta. Fötterna filas och förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas med längre skön fotmassage.

FOT- OCH UNDERBENSMASSAGE 40 MIN  (här kan du använda friskvårdsbidrag)
Behandlingen inleds med avslappnande fotbad. Därefter ges en skön cirkulationshöjande fot och underbensmassage med mjukgörande fotsalva.

HEMBESÖK FOTVÅRD
Körersättning tillkommer utanför Åhus

DELBEHANDLING 30 MIN
Nagelklippning eller fokus på ett problemområde som t. ex. nageltrång, nagelsvamp, hälsprickor.

LACKNING AV TÅNAGLAR I SAMBAND MED ANNAN BEHANDLING

Presentkort – valfritt belopp. Vi tar även emot ÅhusSwedens presentkort.

Tiderna inkluderar avslut och ev. tidsbokning