Pizzaboden 

Pizzaboden i Åhus

Pizzaboden i Åhus är en av stadens absolut bästa och mest omtyckta pizzerior. Pizzaboden ligger på ett trevligt och lättillgängligt läge på Köpmannagatan 11 i stadens stadskärna. Därför når man ut till en stor mängd människor – både i stadens centrum och dess närhet. Pizzaboden är en populär pizzeria i staden och har via Onlinepizza.se fått ett mycket bra omdöme från sina kunder. Beställ enkelt från Onlinepizza.se och avnjut en smakfull måltid från en av Åhus bästa pizzerior!

Vad erbjuder Pizzaboden?

Längtar du efter en riktigt god pizza? Eller kanske efter en saftig kebab? På Pizzaboden i Åhus hittar du en trevlig meny med något för alla smaker – oavsett om du är ute efter en pizza, hamburgare, kebab eller sallad. Klassiker som Kebabpizza, Vesuvio, Margherita och Capricciosa samsas på menyn med hamburgare, bakad potatis och sallader. Restaurangen erbjuder också Amerikanska Pizzor – lika goda som vanliga pizzor men med tjockare botten. Plankpizzor är ett spännande inslag på menyn på Pizzaboden. Till din måltid kan du enkelt beställa en dryck där du kan välja mellan olika smaker och storlekar. Genom att beställa via Onlinepizza.se sparar du tid och energi samtidigt som du på ett enkelt och smidigt sätt får hem din mat.

Var levererar vi Pizzaboden?

Du kan enkelt beställa pizza från Pizzaboden och andra restauranger via Onlinepizza.se eller vår app som finns till Iphone och Android. Onlinepizza.se levererar Pizzabodens läckra mat till Åhus med omnejd. Allt du behöver göra är att skriva in ditt postnummer på vår hemsida eller i appen – då ser du direkt om restaurangen kan leverera till dig. Betalningen är trygg och enkel och görs direkt på hemsidan eller via appen – därför behöver du inte oroa dig över att ha kontanter hemma. Leveranstiden är mellan 45-60 minuter och det går att få mat hem till dörren alla dagar i veckan.