Restaurang Pråmen

DEN FLYTANDE RESTAURANGEN

EN HELHETSUPPLEVELSE MED MATEN I FOKUS

Restaurang Pråmen i Åhus är en flytande restaurang, som ligger i Åhus marina, den ägs och drivs av Mathias Björk och hans fru Jessica Nordh. Restaurang Pråmen har funnits sedan 2003, men Mathias och hans familj har drivit restaurang i Åhus hamn sedan 1996. 

Fina råvaror och hög kvalitet är viktigt. Här serveras mat och glass från förmiddag till sen kväll. På Pråmen kan man äta lunch, glass och middag eller ta en drink eller en kall öl. Här finns ett brett utbud av rätter som passar alla smaker och alla åldrar. Dagtid kan man välja lättare rätter om man önskar, så som mackor och sallader, men även mycket annat och inte mist det Pråmen är mest känt för, sill med mos. Pråmens olika burgare serveras från förmiddag till kväll och är alltid populära. När kvällen kommer ställer köket om och en särskild kvällsmeny ger nya goda rätter.

Glassbaren ger massor med val både av olika smaker och roliga menyer. Mjukglassen har blivit känd eftersom den görs från grunden. Mest populär är jordgubbsmjukglassen, den är helt vegansk och är gjord på riktiga jordgubbar!

Mitt emot Pråmen, finns på somrarna en liten tonicbar, som serverar drinkar från Åhus Tonics & Mixers. Här kan man sitta och njuta av lyxiga drinkar och hämta mat från restaurang Pråmen. Öppet från mitten på juni till mitten på augusti.

På restaurang Pråmen är alla välkomna!

Det är stället där olika åldrar möts och en familjär stämning råder. Även våra fyrbenta vänner är välkomna och vattenskålar utplacerade!

LUNCH / FIKA / GLASS / A LA CARTÉ