Seglarkrogen by Fredholms

 

Fredholms älskar Åhus.
Vi har ett kärlekfsfullt förhållande till Åhus: På 90-talet drev vi under sju år Golfkrogen i Åhus. Vilka tider. Golftävlingar, banketter, middagar, räkmackor och luncher.

Sommaren 2002 gjorde vi ett gästspel i hamnen med Seglartältet, eller Seglis som det kallades i folkmun. Vi hade en gigantisk buffe och en bar som serverade drinkar med glass och sprit, samt nattklubb med en DJ från London varje fredag och lördag.Nu får vi chansen igen och det känns jättekul att vara tillbaka i Åhus. Hela sommaren kommer vi att ha öppet. Vi kommer att servera olika menyer på dagen och kvällen. Det blir mycket fisk, fast så klart också trevliga kötträtter. Och så en helt egen meny med goda smårätter av olika slag. Allt inspirerat av sommar och ett modernt men klassiskt kök. Råvaror och hantverk i toppklass.

Bokning eller frågor ring 044 120700 eller mail till seglarkrogen@fredholms.com


Sommar! Njut av vår Food Truck!
Vår Food Truck kommer att finnas ute på trevliga ställen. Du kan också hyra den till event, privat eller på jobbet. Vår webshop är öppen hela sommaren, klicka här!  Mer info kommer snart! Frågor eller bokning maila mat@fredholms.com eller ring PeO direkt på 0733 47 17 77. En riktig glad sommar!

Lantliv Bitte E:son Forsberg Midsommar

 

Vi på Mat by Fredholms följer läget dag för dag och lyssnar noga på Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer. Precis som alla vanliga dagar hela året har vi en mycket god hygiennivå. Vår högsta prioritet är alltid våra gästers välbefinnande. Vi har öppet som vanligt och du är varmt välkommen.

Catering sedan 1986.
Bra mat ger bättre fester. Japp det är sant:-) Vi har jobbat med catering i över trettio år. Vi har gjort bröllop, banketter och middagar. Vi har grillat, gjort street-food och picnic till företag och privatpersoner. Till bröllop, statsbesök. Till stora och små event. Och oj, vad många bra fester vi har fått vara med på. Stora som små. Tack alla. Denna samlade erfarenhet har vi med oss när vi hjälper dig med din fest. Men varje fest har sina egna förutsättningar. Hör av dig till oss så skapar vi ett unikt upplägg till just din fest.